Gospodje, to žensk ne vzburja!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekaj stvari, za katere moški menijo, da ženske vzburjajo, a temu ni tako.
Oglej si celoten članek

1. (Pre)velike mišice
Širok vrat, mogočne roke in noge kot stebri Akropole? O tem zagotovo sanja vsaka ženska! Ni res! Lepo je, če moški skrbi za svoje telo, ni pa vam treba pretiravati in iz sebe delati Schwarzeneggerja v njegovih najbolj mišičastih časih.

2. Fotografije penisa
Žensk fotografija penisa ne bo ganila tako kot moške ganejo fotografije ženskega mednožja. To si velja zapomniti. Če želite svoje partnerko tekom dneva pripraviti na vroč večer, ji raje pošljite kakšno seksi sporočilo. Brez fotografije vašega prijateljčka!!!

3. Brzak brez predige
To je zaželeno le v filmi … Če vam za ženski orgazem ni vseeno, si vzemite čas za predigro. Pri ženskam pač vse traja malo dlje – jutranji rituali v kopalnici, nakupovanje oblačil in tudi spolno vzburjenje.

4. Poredna govorica
Ženskam je sicer poredna govorica mnogokrat všeč, kljub temu pa vam polagamo na srce, da pazite na jezik. Ne bodite preveč prostaški.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:34 30. Januar 2016.

    Točka 1 drži,vse ostale pa(če se res privlačita)delaj na polno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.