Gostilna išče šefa: Sabina spet nespoštljiva do Bineta

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tomaševa vajenka Sabina je spet pozabila na manire …
Oglej si celoten članek

Vajenke tekmovalcev šova Gostilna išče šefa je v hiši obiskala Alma, ki je največ časa posvetila Sabini in Debori, saj sta bila njuna mentorja ta teden najboljša.

Dotaknili so se tudi kritik šefa Bineta Volčiča. Ta ni bil najbolj zadovoljen z njuno predstavitvijo jedi gostom. "'Folk' mi ne sme težiti, saj vem kaj je moje delo. Poznam sebe,“ je povedala Sabina, Debora pa je dodala, da jima je Volčič rekel, da sta "zategnjeni". "Ta šef, res, svaka mu čast...Moram povedati … Game over,“ je nato pripomnila Sabina. Alma je bila ogorčena in ima razložila, da šef zahetval odličnost.

"S Sabino sva že prejšnji teden imeli debato o tem, kako se mora obnašati do šefa. To je med tednom upoštevala, ampak danes, ko sva načeli temo o kritikah, ki jih je šef podal, je bila spet nesramna in nespoštljiva, kar je nesprejemljivo,“ je povedala komentatorka šova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.