Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Gostilna išče šefa: Sabina spet nespoštljiva do Bineta

sabina voyo.si
Tomaševa vajenka Sabina je spet pozabila na manire …

Vajenke tekmovalcev šova Gostilna išče šefa je v hiši obiskala Alma, ki je največ časa posvetila Sabini in Debori, saj sta bila njuna mentorja ta teden najboljša.

Dotaknili so se tudi kritik šefa Bineta Volčiča. Ta ni bil najbolj zadovoljen z njuno predstavitvijo jedi gostom. "'Folk' mi ne sme težiti, saj vem kaj je moje delo. Poznam sebe,“ je povedala Sabina, Debora pa je dodala, da jima je Volčič rekel, da sta "zategnjeni". "Ta šef, res, svaka mu čast...Moram povedati … Game over,“ je nato pripomnila Sabina. Alma je bila ogorčena in ima razložila, da šef zahetval odličnost.

"S Sabino sva že prejšnji teden imeli debato o tem, kako se mora obnašati do šefa. To je med tednom upoštevala, ampak danes, ko sva načeli temo o kritikah, ki jih je šef podal, je bila spet nesramna in nespoštljiva, kar je nesprejemljivo,“ je povedala komentatorka šova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.