Gostje bežijo, ker so Hrvati prepovedali seks

Foto: 24Express
Foto: 24Express
Na znani plaži Punta križ v bližini Rovinja se odslej ne bo smelo več seksati.
Oglej si celoten članek


Mestne oblasti so v ponedeljek na znani svingerski plaži Punta križ pri Rovinju prepovedale seks. "Pozor! To je javna plaža. Prepovedani so vsako obnašanje, ki bi lahko žalilo moralne vrednote državljanov, spolni odnosi na plaži in seksualni ekshibicionizem." 

"Zdaj smo v Evropski uniji (EU) in v EU ni seksa na plažah," je odločitev razložil predsednik tamkajšnjega sodišča Damir Šurina.

Tiste, ki bi prepoved kršili, lahko doleti denarna kazen v višini najmanj 200 evrov in celo zapor.

Gosti, ki se na tej plaži že več let predajajo mesenim užitkom, naj bi razočarano pospravili kovčke in zagrozili, da se ne bodo nikoli več vrnili ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 07:44 24. Julij 2013.

    Sun, ti si impotenten, moti te lep skupinski seks. guzi se ti s prstom, mi bomo še naprej seksali - …

  • 21:01 23. Julij 2013.

    Misliš Nedelka Drkiććća !!

  • Syn
    16:30 23. Julij 2013.

    Pravilno! Tistemu ko pa je do mrdanja pa naj si nabavijo kol v bližnjem gozdu in se guzijo po mili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.