Govorica telesa ju izdaja

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Po tem ko so se mediji razpisali, da med Angelino in Bradom škripa, je želel slavni par govorice utišati. V Cannesu sta igrala najsrečnejši par na svetu, a njuna govorica telesa pravi drugače.
Oglej si celoten članek

Številni oboževalci so si oddahnili, ko je bilo videti, da sta Brad Pitt in Angelina Jolie zgladila spor. A strokovnjak za telesno govorico, Robert Phipps, je drugačnega mnenja. Ta pravi, da Brad in Angelina res dajeta vtis srečnega para, a je prepričan, da temu ni tako. "Na njunih fotografijah ni več opaziti širokih nasmehov, kar pomeni, da jima ni prijetno pozirati skupaj.“

Robert je natančno pregledal najnovejše fotografije para, na katerih je dobro razvidno, da se Angelina ne počuti dobro in zato ne zgleda več tako lepa kot nekoč. Brad na večini fotografij pozira z roko v žepu, s čimer kaže, da mu je izpostavljanje javnosti popolnoma odveč. "Vidi se, da sta z mislimi več čas nekje drugje,“ je še povedal poznavalec govorice telesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.