Magazin > VIP
18 ogledov

Govorica telesa ju izdaja

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po tem ko so se mediji razpisali, da med Angelino in Bradom škripa, je želel slavni par govorice utišati. V Cannesu sta igrala najsrečnejši par na svetu, a njuna govorica telesa pravi drugače.

Številni oboževalci so si oddahnili, ko je bilo videti, da sta Brad Pitt in Angelina Jolie zgladila spor. A strokovnjak za telesno govorico, Robert Phipps, je drugačnega mnenja. Ta pravi, da Brad in Angelina res dajeta vtis srečnega para, a je prepričan, da temu ni tako. "Na njunih fotografijah ni več opaziti širokih nasmehov, kar pomeni, da jima ni prijetno pozirati skupaj.“

Robert je natančno pregledal najnovejše fotografije para, na katerih je dobro razvidno, da se Angelina ne počuti dobro in zato ne zgleda več tako lepa kot nekoč. Brad na večini fotografij pozira z roko v žepu, s čimer kaže, da mu je izpostavljanje javnosti popolnoma odveč. "Vidi se, da sta z mislimi več čas nekje drugje,“ je še povedal poznavalec govorice telesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.