Govorice, da je naš režiser umrl po cepljenju, oglasila se je pastorka

Foto: Epa
Foto: Epa
Po smrti se mora njegova družina soočati še z lažnimi govoricami …
Oglej si celoten članek

V 55. letu starosti je v začetku septembra umrl režiser Dejan Čretnik, ki je na TV Slovenija ustvarjal vse velike športne dogodke. "V zadnjem obdobju ni bilo večjega športnega dogodka pri nas, ki ga ne bi ovekovečil v neposrednem prenosu. Planica, Pokal Vitranc, Zlata lisica, svetovno prvenstvo v biatlonu na Pokljuki, košarkarsko evropsko prvenstvo v Sloveniji in tekme nogometne reprezentance," so takrat o režiserju, ki je tri desetletja soustvarjal športni program, zapisali v športnem uredništvu TV Slovenija.

Kmalu pa so se okoli Čretnikove smrti začela tudi namigovanja, da naj bi umrl tri dni po cepljenju z enim izmed cepiv proti covidu-19. Prejšnji teden je ta namigovanja na Facebooku ovrgla članica njegove družine in prosila za spoštovanje pokojnikove intime in njegove žalujoče družine. 

"Pred kratkim je umrl moj nekdanji očim, Dejan Čretnik, režiser na RTV Pojavile so se lažne novice, da je umrl tri dni po cepljenju. Dejan je bil cepljen že pred nekaj meseci! Objavljanje takšnih neresnic z namenom, da bi ljudi v nekaj prepričali, je POPOLNOMA nedopustno! Ali se je res potrebno znašati nad nekom, ki ga niti ni več med nami?! Kot da izguba družine še ni dovolj prizadela," je objavila njegova nekdanja pastorka. 

Foto: Facebook Dejan Čretnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:21 29. September 2021.

    Ja, Krnekina, tako je pač, ljudje ne izbirajo sredstev za dosego cilja.... Vendar je očitno to, da v medijih vidimo …

  • 07:57 29. September 2021.

    Ja, tko pa zgleda antivaxerska empatija; ce jo hoce, naj umre zarad cepljenja, drgac jih pa kurc gleda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.