Magazin > VIP
17417 ogledov

Govorice, da je naš režiser umrl po cepljenju, oglasila se je pastorka

Cepljenje, covid-19 Epa
Po smrti se mora njegova družina soočati še z lažnimi govoricami …

V 55. letu starosti je v začetku septembra umrl režiser Dejan Čretnik, ki je na TV Slovenija ustvarjal vse velike športne dogodke. "V zadnjem obdobju ni bilo večjega športnega dogodka pri nas, ki ga ne bi ovekovečil v neposrednem prenosu. Planica, Pokal Vitranc, Zlata lisica, svetovno prvenstvo v biatlonu na Pokljuki, košarkarsko evropsko prvenstvo v Sloveniji in tekme nogometne reprezentance," so takrat o režiserju, ki je tri desetletja soustvarjal športni program, zapisali v športnem uredništvu TV Slovenija.

Kmalu pa so se okoli Čretnikove smrti začela tudi namigovanja, da naj bi umrl tri dni po cepljenju z enim izmed cepiv proti covidu-19. Prejšnji teden je ta namigovanja na Facebooku ovrgla članica njegove družine in prosila za spoštovanje pokojnikove intime in njegove žalujoče družine. 

"Pred kratkim je umrl moj nekdanji očim, Dejan Čretnik, režiser na RTV Pojavile so se lažne novice, da je umrl tri dni po cepljenju. Dejan je bil cepljen že pred nekaj meseci! Objavljanje takšnih neresnic z namenom, da bi ljudi v nekaj prepričali, je POPOLNOMA nedopustno! Ali se je res potrebno znašati nad nekom, ki ga niti ni več med nami?! Kot da izguba družine še ni dovolj prizadela," je objavila njegova nekdanja pastorka. 

Dejan Čretnik | Avtor: Facebook Facebook

 
Komentarjev 2
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:21 29.september 2021.

    Ja, Krnekina, tako je pač, ljudje ne izbirajo sredstev za dosego cilja.... Vendar je očitno to, da v medijih vidimo le eno plat medalje, torej, da je vse v zvezi s cepljenjem super in da se ne sme logično razmišljati,če ...prikaži več to ni v prid cepilne kampanje, kaj šele, da bi to razmišljanje celo kdo objavil.... Ko pa dejstva udarijo na plan, pa bi se opravičevali in pametovali, vmes pa Janez naroči novih 100 000 doz s sumljivim rokom trajanja, medtem ko stroka pravi, da se to cepivo ukinja...Butalci...

  • krnekina12 07:57 29.september 2021.

    Ja, tko pa zgleda antivaxerska empatija; ce jo hoce, naj umre zarad cepljenja, drgac jih pa kurc gleda.