Šport
61751 ogledov

Po cepljenju se mu je življenje obrnilo na glavo

jeremy chardy Epa
Francoski tenisač je zaradi posledic cepljenja že končal letošnjo sezono.

Jeremy Chardy, nekdanji 25. igralec sveta, je v poletnih mesecih sledil priporočilom zdravstvene stroke in se v želji po nemoteni udeležbi na ATP turnirjih odločil za cepljenje proti covidu-19.

Štiriintridesetletnik svojo odločitev danes obžaluje, saj zaradi posledic cepljenja ne more več normano trenirati.

"Cepil sem se med olimpijskimi igrami in OP ZDA. Odkar sem to storil, imam celo kopico težav. Posledično ne morem več trenirati, ne morem igrati. Vzel si bom nekaj premora in poskušal v celoti okrevati, da se mi to v prihodnosti ne bo več ponovilo," je za L'Equipe povedal Chardy.

jeremy chardy | Avtor: Instagram Instagram
"V tem trenutku je moje sezone konec in nisem prepričan, kdaj se bom lahko vrnil. Odločitev za cepljenje obžalujem, vendar nisem mogel vedeti, da se bo to zgodilo. Prvič sem resno pomislil na to, da je prihodnja sezona morda moja zadnja," je pojasnil aktualni 73. igralec sveta.

Povedal je še, da ga pri gibanju omejuje bolečina, ki se je pojavila kmalu po cepljenju. "Ne vem, kaj storiti. Nekateri ljudje so imeli podobne, a časovno precej krajše stranske učinke. Težko je, ker ne vem, kako dolgo bo vse skupaj trajalo. Sezono sem za zdaj prekinil."

"Februarja bom dopolnil 35 let. Ne želim biti preveč negativen, a morda bo prihodnja sezona moja zadnja. Razmišljam v tej smeri. Težko mi je, ker sicer uživam in si želim igrati dlje," je zaključil veteran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Chardy (@jimchardy)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Chardy (@jimchardy)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Chardy (@jimchardy)

Komentarjev 9
  • srecko4 13:12 28.september 2021.

    Spet eden ki je vzatonu karijere pa išče krivce v cepivu.Ko bi vsi antivakcerji vedeli ,da cepivo pri moških in ženskah deluje tudi kot viagra bi se vsi cepili petkrat ne dvakrat.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 18:21 27.september 2021.

    g.Okorn je povedal, da ni našel nikogar ki bi imel kakšne težave zaradi cepiva...bo moral tega gospoda poklicati, pa Erika Cleptomana....