Gregor Čeglaj spet nagaja POP TV

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Vse za promocijo? Tokrat je Čeglaj razkril, katere gledalcem že znane dame se bodo potegovale za srce novega sanjskega moškega.
Oglej si celoten članek

Gregor Čeglaj do POP TV očitno goji velike zamere. Najprej je razkril, kdo je njegov naslednik in lepega Blaža Kričeja Režka ob tem povabil še na dvoboj, sedaj pa še imena kandidatk, ki so se potegovale za njegovo srce in jih bomo videli tudi v novi sezoni. 

Pikrih komentarjev ni manjkalo ... Po njegovih besedah bomo spet gledali Pio Gavrič. "Očitno ji Instagram ne prinaša dovolj denarja, zato se je podala na lov za 22,50 € dnevnico. Pride do top 10, nato se zgod bye bye," je zapisal ob njeni fotografiji.

Spet menda tekmuje tudi zmagovalka prve sezone, Tjaša Kramarič. "Je mislila, da bo ponovila lanski uspeh, žal izpade takoj. Blaž 1:0." Med lepoticami, ki bi rade grele Blaža, naj bi bila tudi Lara Mlaker. "Po letih se bosta glih ujela. To je pa tudi vse. Dokler mi ona govori, da je spoznala Roccota Siffredija, nimamo mi under 23 kaj iskati."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:25 23. Julij 2022.

    Zaslužim več kot 25000 $ na mesec s krajšim delovnim časom. Nenehno sem slišal, da mi drugi ljudje govorijo, koliko …

  • 10:42 23. Julij 2022.

    Zakaj nagaja? Ker je tip popolnoma nezrel in poln maščevalnosti ker so mu ljudje povedali da je daleč od naziva …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.