Magazin > VIP
45119 ogledov

Gregor Čeglaj spet nagaja POP TV

anja širovnik, gregor čeglaj POP TV
Vse za promocijo? Tokrat je Čeglaj razkril, katere gledalcem že znane dame se bodo potegovale za srce novega sanjskega moškega.

Gregor Čeglaj do POP TV očitno goji velike zamere. Najprej je razkril, kdo je njegov naslednik in lepega Blaža Kričeja Režka ob tem povabil še na dvoboj, sedaj pa še imena kandidatk, ki so se potegovale za njegovo srce in jih bomo videli tudi v novi sezoni. 

Pikrih komentarjev ni manjkalo ... Po njegovih besedah bomo spet gledali Pio Gavrič. "Očitno ji Instagram ne prinaša dovolj denarja, zato se je podala na lov za 22,50 € dnevnico. Pride do top 10, nato se zgod bye bye," je zapisal ob njeni fotografiji.

Spet menda tekmuje tudi zmagovalka prve sezone, Tjaša Kramarič. "Je mislila, da bo ponovila lanski uspeh, žal izpade takoj. Blaž 1:0." Med lepoticami, ki bi rade grele Blaža, naj bi bila tudi Lara Mlaker. "Po letih se bosta glih ujela. To je pa tudi vse. Dokler mi ona govori, da je spoznala Roccota Siffredija, nimamo mi under 23 kaj iskati."

 

Komentarjev 4
  • Avatar Ebony_Waddell
    Ebony_Waddell 12:25 23.julij 2022.

    Zaslužim več kot 25000 $ na mesec s krajšim delovnim časom. Nenehno sem slišal, da mi drugi ljudje govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da to preučim. No, vse je bilo res in mi je ...prikaži veče popolnoma spremenilo življenje. Prejšnji mesec je bil moj plačni ček 26385 $ samo 3 ure dela na prenosniku. To je tisto, kar počnem ............... >>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:42 23.julij 2022.

    Zakaj nagaja? Ker je tip popolnoma nezrel in poln maščevalnosti ker so mu ljudje povedali da je daleč od naziva sanjski moški..