Grošljeva razkrila resnico o Žanu (Poroka na 1. pogled): "Ni to, kar se kaže"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ljudje, ki jih osebno poznajo, so ji razkrili resnico o udeležencih šova Poroka na prvi pogled.
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj je v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki spremlja resničnostni šov Poroka na prvi pogled, razkrila, da je svoje sledilce prosila, naj se ji javijo tisti, ki Mašo osebno poznajo in jo potolažijo, da v resnici ni taka. "Tole kar mi vidimo ni nič, v primerjavi s tem, kar sem jaz prebirala v mojem Inboxu. Narcistična motnja absolutno ni izključena in kako bi bilo fino, če bi bil tu nekdo, ki bi lahko iz strokovnega vidika naše mnenje potrdil ali ovrgel. Nestrokovno pa mislim, da nam je vsem jasno," je razkrila Špela.

Hkrati pa je povedala, da se ji javlja veliko oseb, ki v resničnem življenju poznajo tudi druge akterje šova in da tudi Žan naj ne bi bil takšen, kot je v šovu. "To, kar se kaže tu, ni to, kar je v resničnem življenju," je povedala Špela in s tem kar malce prizadela sovoditeljico Tanjo Kocman, ki je Žanova velika oboževalka. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.