Magazin > VIP
22014 ogledov

Grošljeva razkrila resnico o Žanu (Poroka na 1. pogled): "Ni to, kar se kaže"

žan, maša, poroka na prvi pogled Planet TV
Ljudje, ki jih osebno poznajo, so ji razkrili resnico o udeležencih šova Poroka na prvi pogled.

Špela Grošelj je v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki spremlja resničnostni šov Poroka na prvi pogled, razkrila, da je svoje sledilce prosila, naj se ji javijo tisti, ki Mašo osebno poznajo in jo potolažijo, da v resnici ni taka. "Tole kar mi vidimo ni nič, v primerjavi s tem, kar sem jaz prebirala v mojem Inboxu. Narcistična motnja absolutno ni izključena in kako bi bilo fino, če bi bil tu nekdo, ki bi lahko iz strokovnega vidika naše mnenje potrdil ali ovrgel. Nestrokovno pa mislim, da nam je vsem jasno," je razkrila Špela.

Hkrati pa je povedala, da se ji javlja veliko oseb, ki v resničnem življenju poznajo tudi druge akterje šova in da tudi Žan naj ne bi bil takšen, kot je v šovu. "To, kar se kaže tu, ni to, kar je v resničnem življenju," je povedala Špela in s tem kar malce prizadela sovoditeljico Tanjo Kocman, ki je Žanova velika oboževalka. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice