Magazin > VIP
22604 ogledov

Gledalci nad nehvaležno Mašo (Poroka na 1. pogled) zlili vso "gnojnico"

poroka na prvi pogled, maša levačič Planet TV
Na spletu ji ne prizanašajo.

Novi par v šovu Poroka na prvi pogled, Maša in Žan, sta imela prvi prepir. Dan se je sicer začel romantično. Žan je svojo drago zbudil z zajtrkom v postelji, a Maša je pojedla le grižljaj, saj zjutraj ne je. Žan ni obupal. V restavraciji je lepotički s pomočjo profesionalnega kuharja pripravil večerjo, ki pa Maši ni teknila, ker je za mizo sedla sita. Najprej je odklonila predjed, ker zaseke ne mara, nato pa je počilo zaradi pribora. Kaj točno se je dogajalo si poglejte TUKAJ.

Mašina nehvaležnost pa pri gledalcih ni naletela na dober odziv, spletni komentatorji so zelo ostri. To je le nekaj komentarjev na račun Mašinega obnašanja: 

"Kje so našli toto Mašo. Nič ne zna ceniti. Joj mi gre na živce."

"Kako je ta Maša nehvaležna, pa nič ji ni dobro."

"Na, in že bo Maša začela komplicirati."

"Ampak vse kar je prav … Ojej Maša … Zelo rada se prepira in misli, da je pametna. Ampak ni! Že dolgo sem ne svetu, a takega obnašanja še nisem videla. Deklica ima problem, veeelik problem sama s seboj!"

"Za Mašo škoda besed, srečen, kdor je ne spozna ali sreča."

Nekateri pa so mnenja, da je vse zaigrano in se Maša tako obnaša le zato, da je šov bolj zanimiv: "To je vse zaigrano ... Me zanima, koliko parov je danes še skupaj."

Komentarjev 1
  • Ender3 18:19 05.april 2023.

    In kdo to gnojnico gleda in komentira. ??

Sorodne novice