Magazin > VIP
23459 ogledov

Poroka na prvi pogled: Žan Maši skuhal večerjo, ona za mizo razdražena

Maša sovraži romantiko.

Novi par v šovu Poroka na prvi pogled, Maša in Žan, sta imela prvi prepir. Dan se je sicer začel romantično. Žan je svojo drago zbudil z zajtrkom v postelji, a Maša je pojedla le grižljaj, saj zjutraj ne je.

Žan ni obupal. V restavraciji je lepotički s pomočjo profesionalnega kuharja pripravil večerjo, ki pa Maši ni teknila, ker je za mizo sedla sita. Najprej je odklonila predjed, ker zaseke ne mara, nato pa je počilo zaradi pribora. Žana, ki je vztrajal, da za testenine ne potrebuje noža, je morala večkrat prositi zanj, zaradi česar je postala nejevoljna. Kozic nato ni želela poskusiti, ker bi jih morala jesti z rokami. "Ta večer ne gre niti malo po načrtih," je obupoval Mariborčan. "Ti me obsojaš, ker ne jem. Ne jem zato, ker ne bi bilo dobro, ampak ker bi bruhala. Pojedla sem celo pico," se je branila Maša, Žan pa ji je odvrnil, da ima občutek, da zanjo nič, kar naredi, ni dovolj dobro. Maša je nato nenadoma vstala od mize in odkorakala, ker ji Žanov "odnos" ni bil všeč. 

"Vidim, da je Žan živčen, kar tudi mene spravlja ob živce in bi lahko hitro kaj rekla, česar ne bi mogla vzeti nazaj," je razložila svoj odhod, za mizo pa je Žanu povedala, da jo motijo njegovo "pikanje" in romantične geste.

Na koncu pa sta se golobčka na plesišču le pobotala. Žan si je prislužil celo poljub.

Komentarjev 5
  • gregor96 06:27 06.april 2023.

    bo ona dobila kar išče, samo potem bo o njej pisalo samo še v črni koniki, ji privoščim kakšnega lepega, mišičastega, potetoviranega, našmrkanega mladiča iz šova zadruga in se bosta lahko skupaj po šovih vlačila

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 19:03 05.april 2023.

    Žan pa te ni nič sram,ko tako lezeš v tazadnjo tej razvajenki?? In ti naj bi bil Štajerec?? Ti si ziher nekla mešanca ,ker štajertci niso taki ritolizniki!!

  • R2D2 14:46 05.april 2023.

    Pobeljeni kup nesnage! Naženi cipo pucat wc!