Magazin > VIP
1848 ogledov

Poroka na 1. pogled: Tako se je Anna posvetila Aleševim analnim mišicam

Anna parom pomaga tudi do vrhunskih orgazmov.

Oblikovalka, plesna učiteljica, resničnostna zvezdnica in pisateljica Anna Paynich, ki jo trenutno lahko spremljamo v oddaji Poroka na prvi pogled, se že dve leti ukvarja s prav posebnim področjem. Je namreč mojstrica, učiteljica in terapevtka tantre, tantrične masaže pa se je učila preko indijskih gurujev in tantričnih šol.

"Tantra mi je pomagala, da sem danes zdrava, glede na to, da sem v preteklosti prestala 7 operacij na rodilih, se spopadla z neplodnost, kar 12 let tudi z avtoimuno boleznijo maternice, rodila pa sem zdravo hčerko. Lansko leto sva se združila s tantričnim gurujem Aristidom Havličkom in letos skupaj odprla dvojezično mednarodno spletno šolo tantre. Sama pa že dve leti v živo vodim skozi seanse pare, ki so dlje časa skupaj, a je  v njihovi komunikaciji in  spolnem življenju ugasnil plamen, kot tudi pare, ki so šele na začetku razcveta odnosa. Naučim jih delati vaje v paru in jih vodim čez povezovalne, energijske tehnike, rituale. Vsak par dnevno vadi tehnike, s katerimi začuti, kako energija kroži med njima in ju dviga na višje nivoje, da lahko doživljata orgazme celega telesa, zdravita svojo dušo in telo ter ponovno vzbudita globoko zaljubljenost," je o svojem poslanstvu za zurnal24.si povedala Anna. 

Sicer pa je Anna tantro predstavila tudi svojemu televizijskemu soprogu Alešu, ki ni točno vedel, kaj to je, a ga je že s prvo vajo navdušila. Par je drug ob drugem z izdihom in vdihom treniral analne in vaginalne mišice. "Ob Annini energiji spoznavam tudi samega sebe, kako delujem, ker na tem področju, res nisem jaz, sem zelo ranljiv in želim, da me Anna popelje v ta novi svet," je ob tem povedal Aleš, Anna pa dodala: "Tantra ni samo spolnost, to naju bo povezalo, ko bova delala na tantričnih stopnjah. Vse, kar se tiče spolnosti, bo bolj odprto, bolj povezano. Ne bo ostalo na tej najnižji stopnji, ampak se bo odprlo do univerzuma."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice