Magazin > VIP
34198 ogledov

Poroka na 1. pogled: Tako je Meri pogledala, ko je iz Mašinih ust slišala te besede

Težko ju je poslušala.

Kot smo poročali, sta se dva para v šovu zamenjala - Žan sedaj stanuje z Mašo, Meri pa z MatevžemDobili smo tudi nov par. 

Za novimi pari je tudi prvo snidenje s strokovnjaki. Vsi so se odločili, da ostajajo v eksperimentu. Med vsemi sta bila najbolj nasmejana Žan in Maša. Tudi strokovnjaki so opazili, da je lepotica mnogo bolj sproščena. "Dinamika je razgibana, oba sva polna energije. Nisem veliko drugačen kot prej, a sedaj je ob meni oseba, ki to sprejema. Morda zato pridem bolj do izraza," je povedal Žan, Maša pa je dodala: "Jaz pa sem popolnoma drugačna. Sem to, kar sem, končno. Dobro se počutim. Všeč mi je, da sva oba polna energije, da oba zgodaj vstaneva, da imava podobno rutino in dan začnemo z glasbo."

žan, maša, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Spregovorili so tudi o Žanovem smislu za humor, ki ga Meri ni razumela. "Mene ne moti. Tudi če se mi šala ne zdi smešna, mi je smešna, ker je povedal nekaj takega, kar jaz ne bi. Skratka, sploh me ne moti, dokler ni do mene žaljivo," je povedala Maša. Meri je ob njenih besedah začela zavijati z očmi ...

meri, matevž, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 1
  • usagichan 10:47 30.marec 2023.

    Bi bilo zanimivo doživeti kakšen humor je Meri pisan na kožo, saj do sedaj ni pokazala nobene pozitivne osebnostne lastnosti, kot samo nerganje.