Magazin > VIP
15084 ogledov

Poroka na 1. pogled: To je razlog, da se je Anna odločila moža poiskati v šovu

Anna Paynich Osebni arhiv
Pravi, da ji do sedaj še z nobenim ni uspelo priti do oltarja.

Kot je znano, so strokovnjaki iz šova Ljubezen na prvi pogled po odhodu Jasmine Alešu poiskali novo ženo. In to ni nihče drug kot stara znanka resničnostnih šovov, oblikovalka, plesna učiteljica, pisateljica in tantrična mojstrica Anna Paynich. Nazadnje smo o Anninem ljubezenskem življenju pisali leta 2019, takrat je ravno začenjala novo romantično zgodbo, ki pa se žal ni izšla.

"V preteklosti sem vedno sama začutila, s kom želim deliti svoje življenje in vedno postavljala visoke standarde ter prioritete, kaj vse moj partner mora imeti, da mi ostane zanimiv dlje časa. Moja lestvica je bila sestavljena iz 20 vrednot in dejavnosti, da mi je čim bolj podoben po izobrazbi, uspešnosti, srčnosti, inteligenci in da dela za najvišje dobro planeta. Moral je znati plesati, se ukvarjati z energijami, biti lep od znotraj navzven in trdno zasidran, postavljen v svojem stebru moči. Odkar sem coach za poslanstvo in tantrična mojstrica, sem tudi bolj zahtevna, da nekdo razume in podpira moja potovanja ter predavanja v tujini, da mi sledi. Do zdaj mi ni uspelo z nobenim priti tako daleč, da bi se poročila in zato mi je hčerka dala blagoslov, da mi najdejo partnerja v eksperimentu ter da se končno poročim," je Anna povedala za zurnal24.si. 
 
In kako je Anna zadovoljna z izbiro strokovnjakov? "Zaupala sem, da nekdo iz tretjega vidika vidi mene in moje ujemanje drugače, kot jaz in je bolj verjetno, da nama uspe skupaj na takšen način. Vesela sem, da so mi v Poroki na prvi pogled našli tako toplega in srčnega moža," še dodaja. 

Anna Paynich | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice