Magazin > VIP
43639 ogledov

Ne boste verjeli, s čim vse si denar služi Tina iz Poroke na prvi pogled

poroka na prvi pogled, blaž, tina Planet TV
Njen delovnik je resnično razgiban.

Med spremljanjem eksperimenta Poroka na prvi pogled smo med drugimi lahko spoznali tudi Tino, ki so jo strokovnjaki združili z energičnim Blažem. Tina je bila predhodno v dveh zvezah. "Lahko povem, da sta se med seboj močno razlikovali in iz vsake sem se veliko naučila," nam pojasni. Čeprav je imela pred poroko veliko treme in je bila že tik pred odločitvijo, da vse skupaj odpove, je po poroki z Blažem začutila olajšanje.

"V trenutku panike premišljuješ, ali je bila to dobra odločitev. Ko si postavljen pred dejstvo in bi se morale stvari začeti odvijati, razmišljaš o tem, da boš dejansko izpostavljen pred vso Slovenijo in da je poroka nekako velik korak v življenju. Vendar sem človek, ko se za nekaj odločim, to zmeraj speljem do konca. V tistem trenutku panike priznam, da se tudi ne spominjam prav dobro prvih trenutkov, ko sva se zagledala. Imam kar nekakšno temo v spominu. V tistem trenutku sem občutila le olajšanje, da sva se končno spoznala."

Čeprav so bili njeni domači ob njeni odločitvi, da se bo poročila, presenečeni, so zdaj nanjo izredno ponosni. "Domači vedo, da imam kar bujne ideje in da jih dnevno čaka nekaj novega. Tako da so že navajeni skoraj na vse. Vedo, da ko se za nekaj odločim, tako bo in priznam, da sem precej trmasta. Preprosto so me podprli in se podali z mano v neznano. Sedaj so ponosni name, da sem se tako izpostavila pred vsemi in z veseljem povedo, da sem tudi jaz sodelovala pri tem eksperimentu."

Če smo lahko Blaža spoznali v vseh svojih norčijah, s katerimi zabava Tino in jo nemalokrat preseneti, pa nam je zdaj tudi Tina, ki je na začetku snemanja povedala, da opravlja več del, razkrila, katera dela vse opravlja. "Moje delo je precej razgibano, delam v gostinstvu, sodelujem z odvetniki, saj se izobražujem v tej stroki, ter z masažami, ki me zelo veselijo," nam še pojasni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.