Magazin > VIP
8328 ogledov

Poroka na prvi pogled: Takšne negativnosti med večerjo še ni bilo ...

aleš, poroka na prvi pogled Planet TV
Rok se je Anni posmehoval.

Na zadnji večerji parov so kandidati šova Poroka na prvi pogled razglabljali predvsem o dveh temah - Rokovem odnosu do muh (rad jim potrga krila) in tantri, ki jo poučuje Anna in je bila od vseh najbolj ogorčena, ko je slišala za Rokove "sprehajalke", kot je muhe označila Vlasta.

Rok je Tino vprašal, o čem so se dekleta pogovarjala na ženskem večeru. Ko je slišal, da je beseda tekla o tantri, je vprašal: "Kakšni tantri? Je to glasba?" Aleš, ki je na lastni koži okusil Annino znanje, je prevzel pobudo in začel razlagati. "Tantra je zelo zanimiva stvar. Moraš biti zelo sproščen. Gre zato, da se zapre oči, gledata eden proti drugemu ..." "Z zaprtimi očmi?" ga je prekinil Rok.

Aleš je kljub provokaciji nadaljeval, kar kaže, da je Ljubljančan za razliko od Roka odprtega duha in pripravljen poskusiti nove stvari ter se učiti. Ko je Anna nadaljevala z razlago, se je Rok začel smejati, kar je Aleš pokomentiral z naslednjimi besedami: "Res nisem pričakoval od Roka, da se bo posmehoval. Tega glede na njegovo starost in od prijatelja res nisem pričakoval." "Občutim Rokov posmehovalni, nizkoten način do mene. Zanimivo je, da se nekdo, ki o določeni temi nima znanja, naredi tako mogočnega in vsevednega," pa je dejala Anna. 

"Morda zgleda, da imam težave s tantro. Ni težava v tem. Ne maram, da nekdo stvari drugim vsiljuje," pa je svoje obnašanje razložil Rok. 

 

Komentarjev 1
  • Pierre 11:07 11.april 2023.

    Rok ki trga muham krila in ne ve kaj je tantra sodi na psihiatrijo ne na TV, ostali ''tekmovalci'' pa večinoma tudi!!!