Magazin > VIP
35797 ogledov

Poroka na 1. pogled: Je to dokaz, da je ta par še vedno skupaj?

Anna Paynich Osebni arhiv
Tesno drug ob drugem ...

Anna Paynich in Vlasta iz šova Poroka na prvi pogled sta na Instagramu objavili posnetke iz Aleševega doma, ki so bili posneti ta teden in ne v času snemanja oddaje. Na njih Vlasta, Anna in Aleš skupaj gledajo eno izmed zadnjih oddaj Poroke na prvi pogled, pijejo penino in se zabavajo, Aleš pa je dami posladkal tudi s torticama. Pri tem Anna in Aleš sedita zelo tesno skupaj, videti je, da Aleš svojo televizijsko izbranko celo rahlo objema z roko. Je to znak, da je strokovnjakom uspelo in sta TV zakonca par tudi izven šova?

Anna Paynich | Avtor: Instagram Instagram

Precej obetavna se sicer zdi tudi televizijska zveza med Vlasto in Rokom, a Vlasta na svojih Instagram zgodbah objavlja le skupne posnetke iz šova in ne deli trenutnih dogodivščin z Rokom, tako kot je to storila med obiskom pri Alešu. Je pa Roka objavila med posnetki svojih strank, ko je pred tremi tedni pokazala, kako mu je uredila pričesko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice