Magazin > VIP
21182 ogledov

Zvezdana Mlakar za Tino (Planetova poroka) našla to besedo, ne bo ji všeč

Poroka na prvi pogled, tina Planet TV
Zvezdana Mlakar brez dlake na jeziku.

V oddaji Poroka na drugi pogled, v kateri komentirajo dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled, je bila tokrat v gostih igralka Zvezdana Mlakar. Skupina komentatorjev je tokrat debatirala tudi o Tini Krajnc, ki je poročena z živahnim Blažem, ki se trudi za ženino pozornost, a ga ta vztrajno zavrača

Zvezdana je povedala, da je Blažu naklonjena, od Tine bi se pa verjetno kmalu poslovila. Špeli Grošelj se zdi nenavadno, da Tina, slovenske gore list, velikokrat uporablja hrvaške fraze. "Jaz sem res svetovljan, vse narode imam rada, vse jezike imam rada, ampak, toliko, kot ona tukaj 'serje' s temi 'nešto se mi prisralo' ... Je naše gore list. Klementina, nekje iz Celja," je ogorčena Špela, Zvezdana pa je dodala: "Pri njej sem začutila malo primitivizma. Škoda."

"Kaj je z generacijo Z?" jo je nato vprašala Grošelj. Zvezdana se ni držala nazaj ... "Jaz jih ne bom kritizirala, saj ne bom nič dosegla. Da se je pri njih zalomilo, smo odgovorni starejši. Mi smo pripeljali te generacije, ki so tako razvajene, da sebe ne čutijo oziroma da so oni vse, kar je pomembno. To je mladost, ti si center sveta, zaradi tebe se bo vse spremenilo. Če greš pa na televizijo in se greš kazat, dragi moji, se moraš zavedati, da te gledajo ljudje, nekomu boš vzor. 'Malo se mi prisralo.' A to je vzor? Eni ljudje v tem primitivizmu uživajo, ker upravičujejo lastna dejanja. Si ne bi želeli živeti v lepšem bolj prijaznem svetu? Si želi, da bi se do nje kdo tako obnašal kot ona do njega?" je brez dlake na jeziku dejala. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 17:50 07.april 2023.

    Kam se bo ''modra'' Zvezdana še uštulila, da mi je znati???