Magazin > VIP
6521 ogledov

Tako se Maša (Poroka na 1. pogled) brani pred grobimi očitki gledalcev

žan, maša, poroka na prvi pogled Planet TV
Pravi, da vsega tega ni vajena.

Novi par v šovu Poroka na prvi pogled, Maša in Žan, sta imela prvi prepir. Dan se je sicer začel romantično. Žan je svojo drago zbudil z zajtrkom v postelji, a Maša je pojedla le grižljaj, saj zjutraj ne je. Žan ni obupal. V restavraciji je lepotički s pomočjo profesionalnega kuharja pripravil večerjo, ki pa Maši ni teknila, ker je za mizo sedla sita. Najprej je odklonila predjed, ker zaseke ne mara, nato pa je počilo zaradi pribora. Kaj točno se je dogajalo si poglejte TUKAJ.

Tako so Mašino obnašanje obsodili gledalci, svetlolaska pa je za zurnal24.si pojasnila, da v resnici le ni vajena takšnih presenečenj. "Situacije vsekakor ne vidim, kot da ne bi bila zadovoljna s presenečenjem. Žanov trud zelo cenim in sem bila vesela, da je nekdo vse to pripravil samo zame, zalomilo se je le pri tem, da sem prišla na zmenek popolnoma sita. Kljub temu, sem mislila, da bo večer potekal super, da se bova ob kozarčkih še bolje spoznala, ampak Žan ni mogel brez poudarjanja, da nisem pojedla prav veliko, zato je bila celotna večerja obarvana s slabo voljo. Žan dobro ve, da sem vedno uživala ob tem, ko je kuhal za naju, tudi v stanovanju, in sem vedno z veseljem pojedla kosilo ali večerjo, pri tem pa še obvezno pripomnila, da je ob kuhanju videti zelo seksi," je pojasnila Maša.

Kot je še povedala je bil tisti večer kljub začetni slabi volji velik uspeh: "Kljub slabemu začetku večerje sva večer končala s plesom in poljubčki in to je bil zame eden izmed najlepših trenutkov v eksperimentu. Tisti večer sva en drugemu pokazala, da sva si naklonjena in da sva pripravljena težave reševati sproti. Kar pa se tiče romantike, pa res nisem romantičen tip ženske, da bi si želela romantičnih večerij ob sončnem zahodu, kar pa še ne pomeni, da tega ne cenim. Včasih tega samo ne znam pokazati, ker takih stvari nisem vajena."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice