Grozljivi prizori s festivala: "Nekdo je mrtev, nekdo je mrtev"

Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld Foto: Profimedia astroworld
Travisa Scotta zaradi katastrofe na festivalu Astroworld tožijo.
Oglej si celoten članek

Na glasbenem festivalu Astroworld v mestu Houston na jugu ZDA je v petek prišlo do stampeda, v katerem je po navedbah oblasti umrlo najmanj osem ljudi, najmlajša žrtev je bila stara 14 let.

Proti raperju Travisu Scottu je bilo vloženih že 14 tožb. Njemu in gostu na festivalu Draku očitajo podpihovanje množice in slabo organizacijo. Scott je zanikal obtožbe, da je vedel, kaj se dogaja, a šova ni ustavil.

Raper pravi, da bo vsem vrnil kupnino za vstopnice, družinam žrtev pa je ponudil, da bo kril stroške pogreba.

Po spletu je zaokrožilo več grozljivih videov s festivala, ki pričajo, da varnostniki niso dobro opravili svojega dela, saj so ignorirali krike na pomoč. "Nekdo je mrtev,“ je kričala obiskovalka, ki je prišla na oder za snemalce. Snemalec je bil zatopljen v svoje delo in jo je podil nazaj v množico. "Iz neznanega razloga nam niso pomagali, nikogar niso hoteli izvleči iz gneče. Okoli nas so kričali na pomoč, naredili pa niso nič. Ljudje so izgubljali zavest, pred nami so ležali mrtvi,“ je dogajanje za Fox opisal obiskovalec festivala. 

Kakšen kaos je vladal na prizorišču, kaže tudi video, v katerem je dekle z nosil padlo na glavo.

Škode pa ne bo utrpel le Scott, ampak tudi njegova partnerka Kylie Jenner, ki je na Instagramu delila video reševalnega vozila, ki se je prebijalo skozi množico. Njeni oboževalci so bili nad njo tako razočarani, da so začeli objavljati videe, kako v smeti mečejo njene kozmetične izdelke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:51 9. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 10:21 9. November 2021.

    Prvo! Dekle 14 let nima kaj iskati na koncertu! Drugo! V tej epidemiološki situaciji, ni mesta za koncerte.

  • 10:16 9. November 2021.

    Psihopati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.