Magazin > Film & Glasba & TV
6059 ogledov

Grozljivi prizori s festivala: "Nekdo je mrtev, nekdo je mrtev"

astroworld
1/9
Profimedia
Travisa Scotta zaradi katastrofe na festivalu Astroworld tožijo.

Na glasbenem festivalu Astroworld v mestu Houston na jugu ZDA je v petek prišlo do stampeda, v katerem je po navedbah oblasti umrlo najmanj osem ljudi, najmlajša žrtev je bila stara 14 let.

Proti raperju Travisu Scottu je bilo vloženih že 14 tožb. Njemu in gostu na festivalu Draku očitajo podpihovanje množice in slabo organizacijo. Scott je zanikal obtožbe, da je vedel, kaj se dogaja, a šova ni ustavil.

Raper pravi, da bo vsem vrnil kupnino za vstopnice, družinam žrtev pa je ponudil, da bo kril stroške pogreba.

Po spletu je zaokrožilo več grozljivih videov s festivala, ki pričajo, da varnostniki niso dobro opravili svojega dela, saj so ignorirali krike na pomoč. "Nekdo je mrtev,“ je kričala obiskovalka, ki je prišla na oder za snemalce. Snemalec je bil zatopljen v svoje delo in jo je podil nazaj v množico. "Iz neznanega razloga nam niso pomagali, nikogar niso hoteli izvleči iz gneče. Okoli nas so kričali na pomoč, naredili pa niso nič. Ljudje so izgubljali zavest, pred nami so ležali mrtvi,“ je dogajanje za Fox opisal obiskovalec festivala. 

Kakšen kaos je vladal na prizorišču, kaže tudi video, v katerem je dekle z nosil padlo na glavo.

Škode pa ne bo utrpel le Scott, ampak tudi njegova partnerka Kylie Jenner, ki je na Instagramu delila video reševalnega vozila, ki se je prebijalo skozi množico. Njeni oboževalci so bili nad njo tako razočarani, da so začeli objavljati videe, kako v smeti mečejo njene kozmetične izdelke.

 
Komentarjev 3
  • Monica_Coleman 14:51 09.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • porko2 10:21 09.november 2021.

    Prvo! Dekle 14 let nima kaj iskati na koncertu! Drugo! V tej epidemiološki situaciji, ni mesta za koncerte.

  • alen04 10:16 09.november 2021.

    Psihopati.