Grozljivo: Če bi naši tekmovalci poznali zgodbo vile, se verjetno ne bi tako smejali

Foto: Planet TV exatlon Foto: Planet TV exatlon Foto: Planet TV exatlon Foto: Planet TV exatlon Foto: Planet TV exatlon
Če bi kdo rekel, da v vili straši, se ne bi čudili.
Oglej si celoten članek

V šovu Exatlon sta se ekipi borili za prav posebno nagrado – zabavo ob noči čarovnic. Na poligonu Potopljeni zaklad je že od samega začetka slabo kazalo ekipi Triglava, saj so nastopili v zelo okrnjenem številu – Andrei Lenart in Franko Bajc sta morala tekmo zaradi poškodbe izpustiti. V ekipi Jadran pa je tokrat najbolj trpela Lara, saj tudi Eva ni mogla nastopiti. 

V tesnem dvoboju je zmagala ekipa Jadran, ki si je prislužila zabaven večer. Vsi tekmovalci šova, tudi tuji, živijo v dobro varovanem naselju, ki ga ne smejo zapustiti. Tako je tudi zabava modre ekipe potekala znotraj tega naselja, in sicer v zloglasni "italijanski vili".

Lokalno prebivalstvo vam bo o tej vili povedalo strašljivo zgodbo. Kot smo izvedeli na ekskluzivnem obisku kraja snemanja šova v Dominikanski republiki, je v tej hiši umrlo več ljudi. Tam je živel preprodajalec drog, ki ga je, tako kot tudi vso njegovo družino, ubila policija.

Tekmovalci te zgodbe verjetno ne poznajo. V galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov iz divje zabave. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.