Gwen je tretjič noseča

Foto: Žurnal24 Gavin Rossdale Gwen Stefani
Gwen Stefani naj bi z možem Gavinom pričakovala tretjega otroka. Pevka je govorice o svoji nosečnosti sprožila, ko je spet pridobila nekaj kilogramov, njen trebušček pa je iz dneva v dan polnejši.
Oglej si celoten članek

Če gre verjeti govoricam, bosta Gwen in Gavin, ki imata že dva sinova Kingstona in Zumo, kmalu razširila svojo družino na še enega člana. Pevka namreč po besedah očividcev ne more več skrivati zaobljenega trebuščka.

 

"Med tekom si je majico stalno vlekla dol in stran od svojega telesa. Videti je bilo zelo čudno, ampak ko se je obrnila na stran, sem opazil, zakaj. Trebušček je očiten," je razkrila priča, ki je zvezdnico opazila med jutranjim tekom.

 

Naporna nosečnost?

Zgovoren je bil tudi njen bližnji prijatelj, ki je pojasnil, da se Gwen spopada z veliko mero jutranje slabosti. "Tokratna nosečnost bo očitno precej težka zanjo. Ko je bila noseča z Zumo, je bilo kar naporno, a kot kaže, bo zdaj še bolj, saj jutranjim slabostim kar ni videti konca," je razložil vir in dodal, da je Gwen poleg tega tudi zelo izčrpana in omotična.

 

Glasbenica govoric o nosečnosti še ni potrdila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.