Magazin > VIP
27 ogledov

Gwen je tretjič noseča

Gavin Rossdale Gwen Stefani Žurnal24 main
Gwen Stefani naj bi z možem Gavinom pričakovala tretjega otroka. Pevka je govorice o svoji nosečnosti sprožila, ko je spet pridobila nekaj kilogramov, njen trebušček pa je iz dneva v dan polnejši.

Če gre verjeti govoricam, bosta Gwen in Gavin, ki imata že dva sinova Kingstona in Zumo, kmalu razširila svojo družino na še enega člana. Pevka namreč po besedah očividcev ne more več skrivati zaobljenega trebuščka.

 

"Med tekom si je majico stalno vlekla dol in stran od svojega telesa. Videti je bilo zelo čudno, ampak ko se je obrnila na stran, sem opazil, zakaj. Trebušček je očiten," je razkrila priča, ki je zvezdnico opazila med jutranjim tekom.

 

Naporna nosečnost?

Zgovoren je bil tudi njen bližnji prijatelj, ki je pojasnil, da se Gwen spopada z veliko mero jutranje slabosti. "Tokratna nosečnost bo očitno precej težka zanjo. Ko je bila noseča z Zumo, je bilo kar naporno, a kot kaže, bo zdaj še bolj, saj jutranjim slabostim kar ni videti konca," je razložil vir in dodal, da je Gwen poleg tega tudi zelo izčrpana in omotična.

 

Glasbenica govoric o nosečnosti še ni potrdila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.