Gwyneth Paltrow bo pela na oskarjih

Foto: Žurnal24 Leta 1999 je prejela zlati kipec za vlogo v Zaljubljenem Shakespearju. (Foto: Re
S filmske akademije so potrdili, da bo med letošnjimi izvajalci tudi Gwyneth Paltrow, ki bo zapela za oskarja nominirano pesem Coming Home.
Oglej si celoten članek

Gwyneth Paltrow že ima svojega oskarja, ki ga je prejela leta 1999 za najboljšo igralko za svojo vlogo v filmu Zaljubljeni Shakespeare. Letos pa bo ponovno stala na odru, vendar iz povsem drugih razlogov. Na Twitterju so s filmske akademije namreč potrdili, da bo igralka pela.

Poleg nje bodo na podelitvi teh prestižnih filmskih nagrad predstavili nominirane pesmi tudi Mandy Moore, Randy Newman, Zachary Levi in Florence Welch iz Florence + The Machine.

Gwyneth bo zapela pesem Coming Home iz njenega nedavnega filma Country Strong, Mandy in Zachary bosta izvedla pesem I See the Light iz filma Zlatolaska, Randy Newman bo nastopil s pesmijo We Belong Together iz filma Svet igrač 3, Florence + the Machine pa z If I Rise iz 127 ur.

83. podelitev oskarjev bo potekala 27. februarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.