Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Gwyneth Paltrow bo pela na oskarjih

Leta 1999 je prejela zlati kipec za vlogo v Zaljubljenem Shakespearju. (Foto: Re Žurnal24 main
S filmske akademije so potrdili, da bo med letošnjimi izvajalci tudi Gwyneth Paltrow, ki bo zapela za oskarja nominirano pesem Coming Home.

Gwyneth Paltrow že ima svojega oskarja, ki ga je prejela leta 1999 za najboljšo igralko za svojo vlogo v filmu Zaljubljeni Shakespeare. Letos pa bo ponovno stala na odru, vendar iz povsem drugih razlogov. Na Twitterju so s filmske akademije namreč potrdili, da bo igralka pela.

Poleg nje bodo na podelitvi teh prestižnih filmskih nagrad predstavili nominirane pesmi tudi Mandy Moore, Randy Newman, Zachary Levi in Florence Welch iz Florence + The Machine.

Gwyneth bo zapela pesem Coming Home iz njenega nedavnega filma Country Strong, Mandy in Zachary bosta izvedla pesem I See the Light iz filma Zlatolaska, Randy Newman bo nastopil s pesmijo We Belong Together iz filma Svet igrač 3, Florence + the Machine pa z If I Rise iz 127 ur.

83. podelitev oskarjev bo potekala 27. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.