Gwyneth Paltrow: Sojenja je konec, tako so odločili porotniki!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zmagala je.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Terry Sanderson, Gwyneth Paltrow Leta 2016 sta se na smučišču z zvezni državi Utah srečala igralka Gwyneth Paltrow in upokojeni optometrist Terry Sanderson. Njuno snidenje na belih strminah ni bilo nežno ... Sanderson trdi, da je zvezdnica na progi, ki je namenjena začetnikom, trčila vanj in se odpeljala dalje, njega pa pustila nezavestnega na tleh. 76-letnik pravi, da si je pri nesreči poškodoval rebra, utrpel pa je tudi poškodbo glave, ki mu je spremenila življenja. Od nje je zahteval odškodnino v višini 300 tisoč dolarjev.

Igralkina zgodba se od njegove močno razlikuje. Paltrow je izjavila, da je Sanderson od zadaj trčil vanjo. S smučmi naj bi zapeljal med njena in pri tem njene noge potisnil narazen. Igralka pravi, da je sprva mislila, da gre za spolni napad.

Porotniki so verjeli zvezdnici, ki je Sandersona tožila za simbolično odškodnino v višini enega dolarja. Upokojenec, ki pravi, da je Gwyneth zmagala le zato, ker je slavna, bo moral poleg tega poravnati stroške sojenja. 

Preden je odšla iz dvorane, se je Gwyneth ustavila pri Sandersonu in rekla, da mu želi vse dobro. Odvrnil ji je: "Hvala, draga."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.