Magazin > VIP
1323 ogledov

Gwyneth Paltrow: Sojenja je konec, tako so odločili porotniki!

Terry Sanderson, Gwyneth Paltrow Profimedia
Zmagala je.

Terry Sanderson, Gwyneth Paltrow | Avtor: Profimedia Profimedia
Leta 2016 sta se na smučišču z zvezni državi Utah srečala igralka Gwyneth Paltrow in upokojeni optometrist Terry Sanderson. Njuno snidenje na belih strminah ni bilo nežno ... Sanderson trdi, da je zvezdnica na progi, ki je namenjena začetnikom, trčila vanj in se odpeljala dalje, njega pa pustila nezavestnega na tleh. 76-letnik pravi, da si je pri nesreči poškodoval rebra, utrpel pa je tudi poškodbo glave, ki mu je spremenila življenja. Od nje je zahteval odškodnino v višini 300 tisoč dolarjev.

Igralkina zgodba se od njegove močno razlikuje. Paltrow je izjavila, da je Sanderson od zadaj trčil vanjo. S smučmi naj bi zapeljal med njena in pri tem njene noge potisnil narazen. Igralka pravi, da je sprva mislila, da gre za spolni napad.

Porotniki so verjeli zvezdnici, ki je Sandersona tožila za simbolično odškodnino v višini enega dolarja. Upokojenec, ki pravi, da je Gwyneth zmagala le zato, ker je slavna, bo moral poleg tega poravnati stroške sojenja. 

Preden je odšla iz dvorane, se je Gwyneth ustavila pri Sandersonu in rekla, da mu želi vse dobro. Odvrnil ji je: "Hvala, draga."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.