Hagman bo počival po vsem svetu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Znane so podrobnosti pogreba igralca Larryja Hagmana.
Oglej si celoten članek

Od Larryja Hagmana, ki je konec tedna po bitki z rakom umrl v starosti 81. let, se bodo ta teden poslovili dvakrat. Pogreb bo potekal v zasebnem krogu, je potrdil njegov agent John Catalonia.

Spomnili se ga bodo v Teksasu in Kaliforniji. Ker pa je bila igralčeva želja, ga bodo upepelili, njegov sin Preston pa bo pepel raztrosil po različnih lokacijah po svetu. "Groba igralec ne bo imel," je povedal Catalonia. "Njegova družina se bo odločila, kaj bodo naredili s pepelom. Njegov sin veliko potuje in prepričan sem, da bo to dalo Larryju veliko zadovoljstvo."

Igralec je bil najbolj znan po vlogi naftnega mogotca J.R. Ewinga v telenoveli Dallas. Avtorji novodobne različice serije so sporočili, da bodo v scenarij vkomponirali njegovo smrt. Novi Dallas je na male zaslone prišel v začetku tega leta, druga sezona pa bo na TNT predvajana od 28. januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.