Magazin > VIP
16 ogledov

Hagman bo počival po vsem svetu

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Znane so podrobnosti pogreba igralca Larryja Hagmana.

Od Larryja Hagmana, ki je konec tedna po bitki z rakom umrl v starosti 81. let, se bodo ta teden poslovili dvakrat. Pogreb bo potekal v zasebnem krogu, je potrdil njegov agent John Catalonia.

Spomnili se ga bodo v Teksasu in Kaliforniji. Ker pa je bila igralčeva želja, ga bodo upepelili, njegov sin Preston pa bo pepel raztrosil po različnih lokacijah po svetu. "Groba igralec ne bo imel," je povedal Catalonia. "Njegova družina se bo odločila, kaj bodo naredili s pepelom. Njegov sin veliko potuje in prepričan sem, da bo to dalo Larryju veliko zadovoljstvo."

Igralec je bil najbolj znan po vlogi naftnega mogotca J.R. Ewinga v telenoveli Dallas. Avtorji novodobne različice serije so sporočili, da bodo v scenarij vkomponirali njegovo smrt. Novi Dallas je na male zaslone prišel v začetku tega leta, druga sezona pa bo na TNT predvajana od 28. januarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.