Hajdi Korošec ima dovolj: "Ne glumite, ne pretvarjate se"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Verjetno se jo večina spomni še iz časov, ko je prepevala pesmico o kužku in ker je še danes videti kot punčka, teko verjamemo, da jih ima že ...
Oglej si celoten članek

Hajdi Korošec, nekdanja otroška zvezdnica, danes lastnica uspešnega podjetja s pripomočki za malčke, je ta teden dopolnila že štiri desetletja, čeprav s svojim nasmehom do ušes in iskricah v očeh še danes deluje kot da ne bi nikoli odrasla. In prav je tako!

sledi sanjam Pevki Hajdi so se uresničile sanje

Hajdi se ob svojem rojstnodnevnem tednu s svojo družino, možem in sinovoma, potika po pomladno obarvani Valenciji, ob svojem jubileju pa je na Instagramu zapisala nekaj modrih besed: "Se spomnite ko ste mislili da so ljudje pri 40ih stari? Mhm ... ni dolgo nazaj, ko sem sama mislila isto ... ampak veste kaj? Danes sem dopolnila 40 let. Počutim se kot, da je to resnično moje obdobje ... ravno dovolj izkušenj, da nisem več začetnik, ravno dovolj razumna, da vem, koliko še ne vem in ravno dovolj močna in ustvarjalno razpoložena, da verjamem v svojo zgodbo, ki jo navdihuje iskrenost in pristnost. In to je vedno prava pot ... vse ostalo so 'bližnjice', ki nimajo obstanka. Zato je moj nasvet pri rosnih 40-ih, da ne glumite, ne pretvarjajte se .... bodite to kar ste ... tisti ljudje, ki jim tako želite ugajati bodo slej kot prej spregledali masko in odšli ... tisti, ki pa jim boste pokazali svoj pravi obraz in bodo ostali, no to so ljudje, ki jih je vredno ohraniti v svoji bližini. Ne bo jih veliko, bodo pa za vedno. Današnji dan sem preživela v živalskem vrtu z mojimi dragimi ljubko-tečnimi otroci in mojim sarkastično-prikupnim možem. Lepše res nebi moralo biti in za piko na i so mi v TOP street food lokalčku @okaylahvalencia, prinesli tortico in zapeli Happy birthday ... Več res ne potrebujem ... to je to! Iskrena hvala vsem za lepe želje, teh namreč nikoli ni dovolj. Zato jih delite povsod in kamorkoli greste ... svet bo veliko lepši."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:39 25. Januar 2019.

    Nič bat, stara si, ne si metat pesek v oči

  • 13:38 25. Januar 2019.

    E Hajdi, ti imaš najprej težave v slovenskem jeziku, smiliš se mi res.

  • 10:32 25. Januar 2019.

    A tisto o glumi in pretvarjanju govori o sebi??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.