Magazin > VIP
419 ogledov

Pevki Hajdi so se uresničile sanje

Hajdi Korošec
1/5
Andraz Purg
Nekdanja otroška pevka Hajdi je uresničila svoje sanje. Odprla je otroški butik, kjer staršem poleg otroških oblekic in dodatkov, ponuja tudi kotiček, kjer lahko v miru poskrbijo za svoje malčke.

Hajdi Korošec, nekoč zelo priljubljena otroška pevka, je končno uresničila svoje sanje. V Celju je na 160 kvadratnih metrih odprla trgovino z otroškimi oblačili in dodatki. Tako spletna kot tudi fizična trgovina mamicam ponujata izbor blagovnih znamk, ki so, kot pravi zgovorna Hajdi, "v svetovnem merilu odraz kvalitete, estetskega dizajna in praktičnosti". Doda, da je vse izdelke, ki jih prodaja, preizkusila tudi sama.

Hajdi Korošec | Avtor: Andraz Purg Andraz Purg
Trgovina hajdi.si je navdušila tudi modno navdušenko in nekdanjo novinarko Bojano Kselo. Obe delita enak okus, saj jima je zelo všeč skandinavski stil. A kot pravi Hajdi njena trgovina ni povsem običajna: "To ni samo še ena otroška trgovina saj imamo tudi kotiček za mamice, kjer lahko v miru podojijo in previjejo dojenčke, pogrejejo hranico in jih nahranijo. Na udobnem fotelju lahko ob kavici prelistajo tudi našo spletno trgovinico s pomočjo tabličnega računalnika, očki pa si malce odpočijejo in preberejo časopis. Malce starejši otroci se med tem lahko zabavajo v otroškem kotičku. Smo tudi pravi mali muzej, saj smo ohranili spoštovanje do prostora Železninar, ki ima v Celju že večk kot 200 letno tradicijo. Gre za sodelovanje z Muzejem Novejše Zgodovine v Celju," pove in doda: "Prav tako smo že v zadnji fazi pridobivanja nalepke za Unicefovo varno točko, kjer bomo nudili zatočišče tudi najbolj ogoženim otrokom za kar sem si še posebej prizadevala."

Od kod ideja? Kot vsako mamico, so tudi Hajdi navdušili in navdahnili njeni otroci, saj si je za njih vedno želela le najboljše: "Ker sem sama kot mamica včasih kupovala tudi neumnosti za katere so me prepričali trgovci na kratek rok, sem zato umestila v trgovino le preizkušene izdelke o katerih lahko suvereno govorim iz lastne izkušnje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.