Hajdi Korošec ustavili policisti, a je s kaznijo celo privarčevala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Neverjetno, le kako ji to uspe?
Oglej si celoten članek

Nekdanja otroška zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica, Hajdi Korošec je od nekdaj polna optimizma. In nič drugače ni tudi, kadar se znajde v kriznih situacijah. Hajdi je na Instagramu namreč razkrila, da ponedeljek ni bil njen dan, saj so jo zaradi prehitre vožnje ustavili policisti. Povedala je, da se ji je to zgodilo, ker neprestano hiti in da je zaradi tega zelo jezna nase. 

"Sram me je povedati, koliko sem se peljala. Peljala sem se toliko, kot moj Smart gre. Ampak sem bila pa trezna, pripasana in nisem govorila po telefonu. V bistvu je to super dan. Če tako gledamo. In tako marketinški strokovnjak zgodbo predstavi svojemu možu. V bistvu smo mi danes prišparali, ha ha ha," se je kljub neprijetni situaciji, ki jo bo pošteno udarila po žepu, še vedno znala pošaliti Hajdi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:46 15. December 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 15:04 15. December 2020.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim …

  • 13:33 15. December 2020.

    Žalostno za eno ovenelo žensko,da se mora tako samoreklamirat po medijih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.