Magazin > VIP
9297 ogledov

Hajdi Korošec ustavili policisti, a je s kaznijo celo privarčevala

hajdi korošec Instagram
Neverjetno, le kako ji to uspe?

Nekdanja otroška zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica, Hajdi Korošec je od nekdaj polna optimizma. In nič drugače ni tudi, kadar se znajde v kriznih situacijah. Hajdi je na Instagramu namreč razkrila, da ponedeljek ni bil njen dan, saj so jo zaradi prehitre vožnje ustavili policisti. Povedala je, da se ji je to zgodilo, ker neprestano hiti in da je zaradi tega zelo jezna nase. 

"Sram me je povedati, koliko sem se peljala. Peljala sem se toliko, kot moj Smart gre. Ampak sem bila pa trezna, pripasana in nisem govorila po telefonu. V bistvu je to super dan. Če tako gledamo. In tako marketinški strokovnjak zgodbo predstavi svojemu možu. V bistvu smo mi danes prišparali, ha ha ha," se je kljub neprijetni situaciji, ki jo bo pošteno udarila po žepu, še vedno znala pošaliti Hajdi. 

Komentarjev 3
  • comsine 17:46 15.december 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Dorthy_Brey
    Dorthy_Brey 15:04 15.december 2020.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da p0skusite. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • ferdo2 13:33 15.december 2020.

    Žalostno za eno ovenelo žensko,da se mora tako samoreklamirat po medijih

Sorodne novice