Magazin > VIP
10807 ogledov

To pravi Hajdi Korošec na obtožbe sošolke, da jo je "sunila v križ"

hajdi korošec Instagram
Nekdanja otroška zvezdnica je s svojim iskrenim priznanjem očitno odprla "poligon" za stare rane ...

Naša najpopularnejša otroška zvezdnica vseh časov, Hajdi Korošec Jazbinšek, je v podcastu Ajde Rotar Urankar, Na svoji strani, prejšnji teden priznala, kako je bilo odraščati pod žarometi slave in marsikomu so se ob tem orosile oči. Za nekdaj priljubljeno otroško zvezdnico je namreč otroštvo iz pekla. Povedala je, da so jo sošolci v osnovni šoli redno pretepali, nekoč pa je nekdo celo klical njene starše in jih naplahtal, da so jo ugrabili. Ob tem priznanju pa so se javili nekateri Hajdijini sošolci, ki trdijo, da ima vsaka zgodba dva konca. 

"Jaz sem njena sošolka iz osnovne šole. Ob tej njeni izpovedi in kako mediji pograbite vsako igranje žrtve znane osebnosti ter to prikazujete kot resnico. Jaz nisem znana oseba, pa se spomnim dogodka, kako me je Hajdi Korošec izza hrbta s kolenom sunila v križ in hkrati roke na ramena in me položila na tla ... izza hrbta - pa za to ne kličem medijev in igram žrtve. Toliko o pretepanju in tem kdo je koga tepel," je članek komentirala ena izmed njenih bivših sošolk. 

In kaj o tem pravi Hajdi? "Da bi koga udarila, se ne spomnim. Je pa prišlo do kakšnega  prerivanja, tako kot pri vseh otrocih. Sama od sebe nisem bila nikoli agresivna, če pa je bilo kaj takega, je bil to moj odgovor na kakšno provokacijo. Verjetno sem tudi jaz koga nazaj, če se je znašal nad mano. Bi pa lažje odgovorila, če bi vedela, za koga je šlo, anonimnežem težko odgovorim. A moja vest je čist in brez težav govorim o tem odkrito," je povedala nekdanja otroška pevka, ki pa je potrdila, da je res zamenjala osnovno šolo: "To pa je bilo res. Ker so bile razmere neznosne, so me prepisali na drugo osnovno šolo. Tam je bilo boljše, nek nov začetek. Ne toliko zaradi sistema, pač pa predvsem zaradi boljšega odnosa med sovrstniki." Je pa kasneje na Instagramu povedala, da anonimno sošolko poziva, naj se ji javi in da se ji bo tudi opravičila, če je karkoli naredila narobe. 

Hajdi je v podcastu tudi povedala, da je zaradi dogodkov iz otroštva kasneje večkrat hodila po robu. "To so tako osebne stvari, da nisem še pripravljena spregovoriti. Marsikaj moram še razčistiti pri sebi, da bom to lahko povedala in predstavila na način, ki bo razumljiv. Morda o tem napišem celo knjigo," pa je dodala za zurnal24.si.  

Po turbolentnem otroštvu in najstništvu je kasneje diplomirala iz ekonomije in se zaposlila kot bančnica. To službo je opravljala kar deset let, dokler se ni odločila za samostojno podjetniško pot in odprla eno najbolj uspešnih butičnih trgovin z otroško opremo pri nas, ki se širi tudi v tujino. "Bili smo prva butična otroška trgovinica na področju Balkana. Na Hrvaški trg smo se že razširili, počasi vstopamo tudi na Srbskega in bosanskega, vendar bo veliko lažje, ko bodo meje odprte. Stran imamo prevedeno tudi v angleščino, vendar to ni dovolj, trgov se je potrebno lotiti lokalizirano, zato spletno stran že prevajamo v nemščino in češčino, naslednja faza bodo Italijani in Francozi. A tukaj je potrebno veliko pazljivosti, veščin in znanja, ne gre le za jezik. Potrebni so tudi razni certifikati, da si pridobiš zaupanje potrošnikov, saj ima vsak trg svoje zakonitosti," o svojih podjetniških načrtih še pove Hajdi. 

 
Komentarjev 9
  • res.no 10:10 13.november 2020.

    Ker leti članek tudi name se moram oglasiti in napišem tole: Glede dogodka se jaz točno spomnim zakaj se je zgodil in sem zadnjič tudi v komentarje zapisala. Pa kakorkoli zaradi tega se mi ne potrebuješ opravičevati, jaz sem dala ...prikaži več to čez ramo kot eden izmed otroških dogodkov, ki se je enkrat zgodil, zaradi tega nihče od nas sošolcev ni klical medijev in jih tudi sedaj ne kliče. Bolj se bi mi zdelo na mestu opravičilo javno vsem sošolcem, ki si nas, kakor je brati, označila za zlobne in tudi

  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 10:39 12.november 2020.

    Koliko let je to nazaj ... ?? dajte no ... malo več resnosti ... pa trgovina ... samo, da se piše in reklamira ... pa če res ali pa če ni ... nič važno ...

  • Majazmaja 09:51 12.november 2020.

    Hajdi, Čehi, Srbi, Hrvati, Italijani in Francozi imajo takih štacun, kot jo imaš ti, na vsakem vogalu, le da je ponudba neprimerno boljša.

Sorodne novice