Magazin > VIP
45374 ogledov

Tako posebna je bila poroka naše pevke

hajdi korošec Instagram
Hajdi Korošec Jazbinšek in njen Urban sta praznovala sedmo obletnico poroke.

Usoda je Hajdi Korošec zelo naklonjena. Zaslovela je kot deklica, sedaj je uspešna poslovna ženska, poleg tega pa tudi srečno poročena in mamica dveh čudovitih dečkov.

Pred nekaj dnevi sta Hajdi in njen 11 let mlajši soprog Urban praznovala sedmo obletnico poroke. Ob tej priložnosti je Hajdi posnela video, v katerem je razkrila, kako je potekal njun dan ljubezni.

Hajdi pravi, da je bila njena poroka "ekstra“. Da bo drugačna, so svati vedeli takoj, ko so prejeli vabila, na katerih je imel Urban v rokah metlo, Hajdi pa puško.

Čeprav nekdanja pevka pravi, da so ji sicer všeč tradicionalne poroke, pa si je svojo predstavljala drugače. "Tradicionalne poroke se mi zdijo maratonske. Od jutra do večera … Ko bi moralo biti najlepše, si pa že čisto izmučen,“ pravi lepotica. Njena poroka se je zato začela šele ob 18. uri, tema zabave pa je bila „disko“. 

hajdi korošec | Avtor: Instagram Instagram

Z nasmeškom na ustnicah se Hajdi spominja cerkvenega obreda, ki je bil videti precej bizarno, saj so se gostje držali teme in prišli v disko opravah. Na srečo je Hajdi poročil župnik, ki ga je poznala že mnogo let, in je „našemljene“ svate v svojem hramu toleriral.
Hajdi in Urban sta svoje goste tudi pošteno pocrkljala, saj so vsi dobili zgoščenko s pesmimi, ki jih je tistega večera vrtel didžej njunega zaupanja. 

Kakšna je bila torta in še več utrinkov s slavja, si oglejte v Hajdijinem videu.

Komentarjev 2
  • Majazmaja 10:02 28.oktober 2020.

    Ne vem, iz katerega naftalina je zlezla. Je pa jasno, da se vlači po portalih kot tista Teja in Jani (Hajdi moramo priznati, da je vsaj uglajena, ne pa primitivna kot onadva) zaradi spletne štacune. Vem, da ji ne gre ...prikaži več slabo, privoščim pa, da ji gre čimbolje. Botox ji je super prijel. Prej je imela preveč gub za 40-letnico (posledica slabih krem), ampak v nedogled to ne gre. Kmalu bo treba kombinirati s filerji in potem bo treba še kak 'bolj resen' poseg. Lahko bi posnela še kaj na to temo?

  • supreme 08:51 28.oktober 2020.

    Ma gonite se ze 1x s tole Hajdi in njenim tepiharjem..... Koga kurac kr naprej zanima njen lajf?? Teb hajdika, ce tole beres..... Nizko si padla, da se tko reklamiras