Magazin > VIP
28176 ogledov

Pretresljiva resnica o otroštvu Hajdi Korošec

Hajdi Korošec Instagram
Tega o znani Slovenki marsikdo ni vedel …

Naša najpopularnejša otroška zvezdnica vseh časov, Hajdi Korošec Jazbinšek, je v podcastu Ajde Rotar Urankar, Na svoji strani, priznala, kako je bilo odraščati pod žarometi slave in marsikomu so se ob tem orosile oči. Za nekdaj priljubljeno otroško zvezdnico je namreč otroštvo iz pekla. Hajdi je sicer priznala, da o nekaterih stvareh še ni pripravljena globoko in iskreno spregovoriti in s tem namignila, da je zaradi težkih zgodb iz otroštva kasneje večkrat hodila po robu. 

"Moje otroštvo je vsekakor bilo drugačno, a jaz sem v petju uživala in to ni bilo siljenje s strani staršev. Nihče pa ni vedel, kaj ta popularnost in izpostavljenost prinaša," je priznala.  

Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, pa nisem vedla, zakaj, razrezali so mi bundo... lahko bi šlo zelo narobe, zato sem večkrat hodila po robu, a o tem še ne bi govorila.

Hajdi je povedala, da je polnila dvorane, bila povsod zaželena, dobivala po sto pisem na dan, vsak večer pa jo je klicalo 15 otrok, ki jim je zaželela lahko noč, da so lahko zaspali. "Tako dobro sem bila sprejeta naokoli, v domačem okolju, v šoli pa je bila situacija popolnoma drugačna. To so bili zelo kaotični časi, tako v pozitivnem kot v negativnem smislu, a sem zelo vesela, da sem jih doživela, ker me je to obdobje zelo oblikovalo kot osebo. Pomembno je, da se danes v svojem telesu dobro počutim, sem čustveno stabilna in je skoraj ni stvari, ki bi me lahko sesula. Ker mi je toliko ene trde kože dalo, da sem zelo hvaležna. Ni pa bilo lahko. Otroška zloba ne pozna meja in doživljanje te zlobe … Nekdo, ki je tarča posmeha, to zelo težko prenaša. Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, pa nisem vedla zakaj, razrezali so mi bundo... lahko bi šlo zelo narobe, zato sem večkrat hodila po robu, a o tem še ne bi govorila. Po eni strani sem imela 'polno rit' vsega, a ta osamljenosti, ko nisi več vedel, kaj bi naredil, da bi spadal v družbo. Zelo težko je bilo in še danes pobožam otroka v sebi. Takrat je bil moj najboljši prijatelj pes, nisem imela prijateljev," je med drugim povedala nekdanja pevka. 

V šolo prišla celo policija

Razkrila pa je tudi grozljivo anekdoto, kako je nekdo klical njene starše in jim rekel, da so jo ugrabili in da naj prineseta na most 20 tisočakov. Takrat jo je učiteljica nemo prišla iskat v razred, prišli so tudi starši in policija, Hajdi pa ni bilo jasno, kaj se dogaja. Povedala je, da bi zaradi te preteklosti stvari šle lahko zelo narobe, a da jo je kasneje med hojo po robu reševala ljubezen njenih staršev in stabilnost v primarni družini, ki si jo danes želi tudi za svoja sinova.

Hajdi je kasneje diplomirala iz ekonomije in zaradi slovesa otroške zvezdnice zelo težo dobila resno službo. A jo naposled je in deset let uspešno delala v bančništvu, kjer se je naučila veliko stvari, ki ji danes, na samostojni podjetniški poti, je namreč lastnica uspešne fizične in spletne trgovine hajdi.si z otroško opremo, pride še kako prav.

Komentarjev 17
  • matermila 13:46 10.november 2020.

    Ani H.F.je zmanjkalo znanih Slovencev,pa se vrača v zgodovino.Uboga Ančka,že trideset let nihče ni omenil te ženske,zdaj je naenkrat spet "znana Slovenka".

  • res.no 11:20 10.november 2020.

    Jaz sem njena sošolka večih let iz oš. Ob tej njeni izpovedi in kako mediji vsako izgranje žrtve znane osebnosti pograbite in to prikazujete kot resnico. Jaz nisem znana oseba, pa se spomnim dogodka kako me je hajdi korošec izza ...prikaži več hrbta s kolenom sunila v križ in hkrati roke na ramena in me položila na tla... izza hrbta - pa za to ne kličem medijev in igram žrtve. Toliko o pretepanju in tem kdo je koga tepel. Potem v šoli smo imeli pravilo med glavnim odmorom ven: ona enega dne skupaj še z...

  • Majazmaja 11:09 10.november 2020.

    Že kot otrok je bila izjemno naduta, njeni starši pa še bolj. Očitno je začela močno pogrešati medije in po katastrofi v Slovenija ima talent imamo o njej vsaj en članek na mesec. Od poroke, porodov, dopustov, 10 let mlajšem ...prikaži več možu, travm iz otroštva, zlobnih sošolcih, pravljičnem življenju, super duper uspešni firmi, do tega, kako si ne pumpa botoxa in filerjev in kako si končno jih - kljub temu deluje utrujeno. Pa lasje do riti ne pašejo takim starim babam, ker delujejo kot ZDA prikoličarke.

Sorodne novice