Magazin /magazin/vip
28176 ogledov

Pretresljiva resnica o otroštvu Hajdi Korošec

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • abfall 07:32 10.november 2020.

    Tudi jaz se spomnim grozljive anekdote iz njenih pevskih dni. Bilo je v sedmem razredu osnovne šole, ko smo morali vsi na šoli plačati vstopnico za njen koncert v telovadnici. Da nas večino njeno petje ni preveč zanimalo, ni treba ...prikaži več dvakrat omenjati. Ker po mnenju njenega očeta nismo dovolj zbrano poslušali že 1000x slišano "Naš kuža" je prekinil glasbo in se začel po zvočniku na ves glas dret na vse v dvorani. S prstom je kazal v skupino otrok in se drl naj pridejo na oder in oni zapojejo,

    • abfall 07:35 10.november 2020.

      če mislijo da znajo. Danes, po vseh teh desetletjih se še vedno, kot v živo, spomnim te grozote. Ostal bom travmatiziran do konca življenja.

  • Majazmaja 11:09 10.november 2020.

    Že kot otrok je bila izjemno naduta, njeni starši pa še bolj. Očitno je začela močno pogrešati medije in po katastrofi v Slovenija ima talent imamo o njej vsaj en članek na mesec. Od poroke, porodov, dopustov, 10 let mlajšem ...prikaži več možu, travm iz otroštva, zlobnih sošolcih, pravljičnem življenju, super duper uspešni firmi, do tega, kako si ne pumpa botoxa in filerjev in kako si končno jih - kljub temu deluje utrujeno. Pa lasje do riti ne pašejo takim starim babam, ker delujejo kot ZDA prikoličarke.

    • Snežinko 13:24 10.november 2020.

      Točno, se spomnim tiste katastrofe pri talentih, kjer so potem ustvarili Bepop. Ko si njo poslušal si imel občutek, da punca nima pojma o petju in posluhu.

    • Majazmaja 14:03 10.november 2020.

      A na ustvarjanju Bepop je tudi bila? Jaz se je spomnim iz Slovenija ima talent pred nekaj leti in je totalno in grdo pogorela. Očitno bere komentarje, glede na to, da ima vsak komentar en 'minus.' Čakam, da zahteva blokado ...prikaži večo komentiranja :) Zadeva se ne odvija po njenih željah. Verjamem, da ima morda tudi kakšno hvalevredno lastnost, ampak žal je ne zna izraziti.

    • radsemastimzmesom 20:31 10.november 2020.

      Bravo. Poleg tega bi še dodal, da se norčuje iz svojih kupcev in sledilcev in naklada, da še 1 evra ni na črno spravila iz firme. Pri 1.000.000 letnih prihodkov in v branži kot je trgovina z otroško opremo, kjer ...prikaži več so marže večkratne, in ne uspe ustvariti 1.000+ dobička - NE NAS JEBAT, zgodba zrela za kakšen inšpekcijski pregled s strani davkarije. Upam vsaj, da jo je Blizerian v anus nategnil na Korčuli in da je zraven vriskala pesem o našem kužku, ko je mož čuval otroke.

  • abfall 07:34 10.november 2020.

    če mislijo da znajo. Danes, po vseh teh desetletjih se še vedno, kot v živo, spomnim te grozote. Ostal bom travmatiziran do konca življenja.

  • Avatar Celje Celje
    celje 09:10 10.november 2020.

    resnica je ta, da je imela očeta fuk fehtarja in je bila razvajena barbika vse druga si izmišlja........

  • matermila 13:46 10.november 2020.

    Ani H.F.je zmanjkalo znanih Slovencev,pa se vrača v zgodovino.Uboga Ančka,že trideset let nihče ni omenil te ženske,zdaj je naenkrat spet "znana Slovenka".

    • res.no 14:43 10.november 2020.

      Ona je znana očitno takrat ko ji paše - ko je bila mala ji je to ustrezalo, in zdaj očitno ji za promocijo biznisa. Vmes je poniknila - je pa res da so po Celju krožile marsikakšne govorice... in če ...prikaži več zdaj poslušam njeno razlago,da je kasneje hodila po robu. potem bi lahko pomislila,da bi znale te govorice biti resnične: samo je pa ostudno,da za njene lastne mladostniške napake sedaj krivi z lažmi o nasilju otroke iz otroštva. Sploh nismo bili pretepači mi, ampak prej ona

  • Snežinko 08:09 10.november 2020.

    Ja, vsaka palica ima dva konca. Je bila že naduta, pa je noben ni maral... Je treba vedeti oba konca zgodbe - ena "z drugega konca" je že tu, med komentarji...

    • res.no 11:37 10.november 2020.

      sem napisala svojo zgodbo spodaj... zakaj me je napadla - razlog... glasbo smo imeli v glasbeni učilnici, prva sem bila pri stolu, kjer sem želela sedeti (sedežnega reda ni bilo). Pride ona kasneje,da naj se umaknem, ker bo ona sedela ...prikaži večla tam, se nisem želela, saj sem bila prva na tem mestu. Učiteljica jo je posedla drugam. In ko smo se po končani uri vrnili v matični razred na svojo klop pripravljam knjige in je iz maščevanja očitno iz ozadja me napadla sesula na tla(kot opišem spodaj).

    • res.no 11:38 10.november 2020.

      vedno je hotela zvezdniško obravnavo in biti nekaj več.

  • res.no 11:20 10.november 2020.

    Jaz sem njena sošolka večih let iz oš. Ob tej njeni izpovedi in kako mediji vsako izgranje žrtve znane osebnosti pograbite in to prikazujete kot resnico. Jaz nisem znana oseba, pa se spomnim dogodka kako me je hajdi korošec izza ...prikaži več hrbta s kolenom sunila v križ in hkrati roke na ramena in me položila na tla... izza hrbta - pa za to ne kličem medijev in igram žrtve. Toliko o pretepanju in tem kdo je koga tepel. Potem v šoli smo imeli pravilo med glavnim odmorom ven: ona enega dne skupaj še z...

    • res.no 11:23 10.november 2020.

      ...dvema drugima sošolkama tega ni upoštevala - oni dve sta dobili kazen od učiteljev. Hajdi tudi, samo Hajdi je pač ne sme dobiti, ker je Hajdi in tako sta mama in oče prišla v šolo zahtevati,da se hajdi ne kaznuje, ...prikaži več čeprav je kršila dogovorjena pravila. ker ona je pač Hajdi. Ji ni pasalo v našem razredu, ker ni imela zvezdniškega položaja, se je prestavila v sosednjega, tudi tam ni dolgo zdržala in se na koncu oš prepisala na drugo OŠ. To je pa druga plat zgodbe nas nezvezdniških sošolcev.

    • res.no 11:27 10.november 2020.

      resnica je ta,da je hotela biti nekaj več, v šoli drugače tretirana, zanjo niso smela veljati pravila, katera so veljala za vse nas ostale, tako je pričakovala z obnašanjem tudi sama, si privoščila več, in ko je bila kaznovana, sta ...prikaži več mama in oče prišla v šolo in zahtevala,da se je ne kaznuje. pač učitelji ji zvezdniškega položaja niso dali, hoteli so biti fer do vseh nas ostalih, zato je na koncu razočarana zapustila šolo in se prepisala.

  • ode 10:03 10.november 2020.

    Naj še pove, od katerga leta starosti naprej je kriva, pa bo bolj jasno, kako je brez pevskega talenta prilezla tako daleč. S pojavljanjem in razgaljanjem v medijih je očitno, da bi se spet rada šla "lolito". Toda njen čas ...prikaži več je že davnaj minil.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.