Svet
41034 ogledov

Srhljive besede očeta srbskega ugrabitelja

Ninoslav Jovanović
V Srbiji odmeva prijetje pedofila, ki je devet dni v ujetništvu držal 12-letnico.

Srbska javnost pozdravlja današnje prijetje Ninoslava Jovanovića, tako imenovanega Malčanskega brivca, ki so ga prijeli v bližini hiše, v kateri živi s svojima staršema v Malči.

Opazil ga je eden izmed sosedov, 70-letni moški, ki je videl, da je nekdo stekel skozi dvorišče in da so se odprla vrata kleti. Z ženo je odšel pogledati, kaj se dogaja in s tem prestrašil Jovanovića. Ta je preskočil ograjo in zbežal.

Krenil je v smeri svoje hiše, nato pa na pokopališče, kjer se je skril izza enega od spomenikov in se pokril z vencem. Ko so prispeli policisti, je spet začel bežati, a tokrat so ga ujeli.

Ko so ga prijeli, je govoril, naj ga ne pretepajo in da ni jedel že devet dni.

pedofil srbija monika 12-letnica ugrabitelj Srhljivka Svet 12-letnica po devetih dneh spregovorila o tem, kaj ji je delal ugrabitelj

Oče neusmiljen

Med drugim je srbski portal Kurir po prijetju govoril z očetom ugrabitelja, ki je vesel, da so sina prijeli. Povedal je, da je molil vsak dan, ko sta bila njegov sin in ugrabljena deklica na begu, da bi bil otrok živ in zdrav.

Oče je dodal, da je ugrabitelj res njegov sin, a da si zasluži najhujšo kazen, smrtno, in sicer na vislicah.

pedofil srbija monika 12-letnica ugrabitelj | Avtor: Facebook Facebook

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.