Svet
11736 ogledov

Končno prijeli ugrabitelja. V takšnem stanju je.

pedofil srbija monika 12-letnica ugrabitelj Facebook
Osumljeni za ugrabitev 12-letne Monike K. končno v rokah oblasti.

Srbska policija je po več dneh iskanja končno prijela osumljenega za ugrabitev 12-letne deklice iz Suvega Dola, tako imenovanega Malčanskega brivca, Ninoslava Jovanovića. Prijet je bil na območju Malče, je potrdilo tožilstvo v Nišu. Osumljenemu so odredili 48-urno pridržanje, v tem času ga bodo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Kot piše portal N1, je bil Jovanović prijet na vaškem pokopališču na precej prometnem mestu poleg magistralne ceste, ki povezuje Niš, Svrljig in Knjaževac. Nekaj ur pred prijetjem je policiji eden izmed vaščanov sporočil, da je ugrabitelja videl na tem območju.

Čeprav je 12-letnici, preden je pobegnil pred policijo, ugrabitelj povedal, da ga "ne bodo prijeli živega", je to policiji uspelo. Osumljenega je policija prijela nepoškodovanega.

pedofil srbija monika 12-letnica ugrabitelj Srhljivka Svet 12-letnica po devetih dneh spregovorila o tem, kaj ji je delal ugrabitelj

Kot je znano, Jovanović je 12-letno Moniko K. ugrabil 20. decembra lani, ko je odšla v šolo. Deseti dan intenzivnega iskanja je bila deklica najdena v zapuščenem vikendu, njen ugrabitelj je pobegnil.

V 23-tih letih je to tretja aretacija Jovanovića. Prvič so ga prijeli leta 1996, ko je posilil žensko in 14-letno deklico. Takrat so ga obsodili na 10-letno zaporno kazen.

Po izhodu iz zapora je posilil 12-letno deklico, potem ko jo je dva dni zadrževal. Med begom je skušal posiliti še eno 12-letnico, a jo je rešil sekač v gozdu. Za te primere je bila Jovanoviću izrečena 15-letna zaporna kazen, ki je bila nato zmanjšana na 12-letno.

Malčanski brivec Še vedno ga iščejo Svet Srbija: Srhljiv psihološki profil ugrabitelja

Po prihodu iz zapora, ko je odslužil svojo drugo kazen, je ženske vznemirjal preko spletnih omrežij, zaradi česar je bil pet mesecev v priporu. Na svobodi je bil sicer od januarja lani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • darja32 20:03 05.januar 2020.

    Takega človeka je treba odstranit. Zakaj stroški. To bo delal do konca življenja. Če bi ugrabil hčerko kakega vplivneža,bi hitro rešili situacijo. Dokler pa niso prizadeti,si ga podajajo iz ustanove v ustanovo.

  • Kmodri 17:47 05.januar 2020.

    Dosmrtno psihiatrično zdravljenje na forenzični psihiatriji.