Magazin > VIP
49681 ogledov

Objavila fotografije: Na znani plaži iznakazili obraz lepotice

Instagram
Pretepena lepotica je na družbenih omrežjih objavila fotografije iznakaženega obraza. Pretepli naj bi jo redarji pa na plaži znanega letovišča.

Ukrajinska manekenka Daria Kyryliuk je pred nekaj dnevi objavila fotografijo na kateri je pokazala, kako so jo redarji na neki turški plaži iznakazili.

VALENTINA SAMPAIO Magazin Ta manekenka je nekaj posebnega. To je njena skrivnost!

Na fotografijah in okrvavljen obraz, kar je šokiralo številne oboževalce lepe Ukrajinke, ki so bili še posebej razburjeni nad dejstvom, da so redarji, ki naj bi manekenko pretepli na znani zaščiteni plaži Momo v Turčiji, ki je del luksuznega letovišča, odgovorili, da manekenka laže. Pravijo, da jih je Ukrajinka napadla, Kyryliukova pa trdi, da ne bo tiho in, da bo na glas povedala, kaj se je zgodilo njej in družbi. "Napadli so nas redarji na plaži. Štiri punce, vključno z mano. Udarjali so nas po obrazu, pretepli so tudi fante iz skupine. Vse smo pojasnili policiji," je dejala in dodala, da je treba ustaviti nasilje nad ženskami.

 | Avtor: Instagram Instagram

LeBron James LA Lakers Hude obtožbe Šport Manekenka očrnila LeBrona: "Varal je svojo ženo"

Dodala je, da odgovorni ne želijo objaviti posnetkov, ki so se zgodili na plaži, saj je njihov interes očitno, da vse skupaj ne pride v javnost.

 
Komentarjev 2
  • Brko 22:08 09.avgust 2020.

    Fak a to je neka lepotica. Brez računalniških popravkov in ličil je grda ko smrt. Sploh je niso kej dost nabil. Kere se majo za lepe jao

  • gregor51 21:14 08.avgust 2020.

    kmeeeeeeee