Magazin > VIP
12442 ogledov

Tragično: Srbska manekenka se je na posestvu vietnamskega milijarderja hudo poškodovala

Simona Andrejić Facebook
Simona Andrejić je sprožila večmilijonsko tožbo.

25-letna srbska manekenka Simona Andrejić dogodkov, ki so se zgodili 17. julija 2019, ne bo nikoli pozabila.

Lepotica je bila gostja na posestvu vietnamskega milijarderja Chinhuja Chuja, kjer je med vožnjo na jeklenici (zipline) trčila v drevo. Simona je po poročanju medijev 15 metrov nad tlemi na pomoč čakala kar dve uri.

Manekenka, ki je bila nato s helikopterjem prepeljana v eno najboljših zdravstvenih ustanov v ZDA, v Yale New Haven Hospital, si je na več mestih zlomila medenico, hudo pa si je poškodovala tudi roko.

Simona Andrejić | Avtor: Facebook Facebook

Chu je obljubil, da bo poskrbel za vse Simonine potrebe in ji ponudil odškodnino – 12 mesecev bi od njega prejemala nekaj tisoč evrov, a se lepotica ni strinjala z vsoto, saj pravi, da gre za drobiž v primerjavi z zaslužki, ki jih je imela kot manekenka. Milijarder naj bi ji, ker ni sprejela njegove ponudbe, nato zagrozil, da ne bo plačal njenega zdravljenja in nastanitve v hotelu s petimi zvezdicami. Simona je hotel zapustila prostovoljno in sprožila tožbo.

Njen odvetnik je povedal, da je na invalidskem vozičku. "Utrpela je hude poškodbe. Ne more delati in je v velikih bolečinah. Po zakonu bi morala dobiti pošteno odškodnino,“ je še dodal.

Simona je zelo priljubljena manekenka, med drugim dela za blagovne znamke Gucci, Dolce & Gabbana in tudi Dior.

Komentarjev 10
  • fiston 16:53 22.avgust 2019.

    Na več mestih si je zlomila medenico, tako da zdaj ko ne bo mogla fu..., je verjetno onih par jurjev na mesev res premalo, bi se izguba zaslužka kar poznala.

  • anton55 15:17 22.avgust 2019.

    Dve ure visela na zajli,To je pa dolga špura,da je ni nihče pogrešal dve ure.

  • tone51 11:01 22.avgust 2019.

    tko je k greš služit s pičko