Šport > Košarka
3868 ogledov

Manekenka očrnila LeBrona: "Varal je svojo ženo"

LeBron James LA Lakers Epa
Nekdanja miss Idaha je največjega košarkarskega zvezdnika na svetu spravila v neugoden položaj.

Eden najboljših košarkarjev vseh časov in aktualni član Los Angeles Lakers LeBron James naj bi prevaral svojo soprogo, trdi nekdanja miss Idaha Erza Haliti, ki je poročena z zvezdnikom ameriškega nogometa Nickom Vannettom, članom moštva Denver Broncos.

LeBron James LA Lakers | Avtor: Epa Epa

Halitijeva je razkrila, da naj bi James svojo soprogo, srednješolsko ljuezen Savannah Brinson, s katero sta se poročila leta 2013 in imata skupaj tri otroke, prevaral z njeno nekdanjo prijateljico Sofio Jamoro.

Ta se na razkritje javno ni odzvala, so jo pa v preteklosti opazili na tekmah losangeleškega moštva. V eni izmed spletnih objav se je proglasila za veliko košarkarsko navdušenko.

"Ali sem res edina, ki ni oboževalka LeBrona Jamesa? Verjetno zato, ker nikoli nisem marala moških, ki varajo svoje žene, še posebej s Sofio Jamoro," je zapisala Halitijeva, kasneje pa je objavo izbrisala.

Povod za njen odmevni zapis je za zdaj uganka, tudi LeBron pa je ob razkritju ostal modro tiho.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

california desert 🥵🌵

A post shared by fia (@sofiajamora) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

huge basketball fan

A post shared by fia (@sofiajamora) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.