Šport
31751 ogledov

Pretresljivo: zato je moral umreti oče treh otrok

Print Screen
V Rusiji je nekdanji boksar Mihail Starcev z enim udarcem ubil 40-letnega očeta treh otrok Pavla Polhova. V pretep je bila udeležena tudi večkrat svetovna prvakinja kickboksu Lilija Vorogušina.

Iz Rusije prihaja pretresljiva zgodba o množičnem pretepu s smrtnim izidom.

Nekdanji ruski boksar Mihail Starcev in njegova prijateljica Lilija Vorogušina sta bila udeležena v množični pretep na parkirišču pred nočnim klubom v sibirskem mestu Barnaul, kjer naj bi po doslej znanih informacijah iz neznanega razloga napadla invalida, ki si je pri hoji pomagal s palico.

Napadanega človek je poskušal zaščititi 40-letni Pavel Polhov, oče treh otrok, ki je nesebično dejanje plačal z življenjem. Medtem ko je Vorogušina brcala invalida, jo je Polhov odrinil in udaril v obraz, nakar je izza njegovega hrbta pritekel Starcev in ga udaril v sence. Udarec je bil tako silovit, da je Polhov zgrudil po tleh in z glavo udaril v beton. Po navedbah ruskih medijev je umrl na licu mesta.

 | Avtor: Instagram Instagram
"Zaradi te živali so moji trije otroci ostali brez očeta, ki ni mogel kar tako prezreti napada na invalidno osebo. Človek s palico je želel samo ubežati tem ničvrednežem. Pavel jih je poskušal razdvojiti, a sta Starcev in Vorogušina napadla še naju. Nato je prišlo do usodnega udarca. V trenutku! Niti eden od teh izmečkov se ni opravičil meni ali njegovi družini," je zapisala vdova in dodala, da si oba zaslužita 15-letno zaporno kazen.

Preiskava dogodka je trenutno v teku, Starcev in Vorogušina pa naj bi za pomoč že zaprosila vplivne prijatelje iz sveta ruske politike. Vorogušina, dvakratna svetovna in štirikratna ruska prvakinja, je v svoj zagovor dejala, da je bil invalid agresiven in da je s palico udaril njeno prijateljico.

"Polhov me je udaril v obraz. Za nekaj trenutkov sem izgubila zavest. Mihail me je branil, Polhov je padel in umrl. Ne opravičujem tega dejanja, a Mihail mi je poskušal samo pomagati. Prepričana sem, da ni želel nikogar ubiti ali poškodovati," je povedala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sveta_roh on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Старцев Михаил. Благодаря этому животному, больше нет моего любимого мужа и отца троих детей! Доброго, отзывчивого человека! Который не мог пройти мимо, когда избивали инвалида! В руке у парня была ТРОСТЬ (эта информация из материалов дела), он просто пытался отмахиваться от этих мразей! Паша мой пришёл на помощь парню. Хотел разнять. Но Ворогушина - мастер спорта по кикбоксингу со своей подругой(сегодня узнаю все ее данные) начали прыгать и избивать нас! После чего и был этот судьбоносный удар..... и мгновенная смерть! МГНОВЕННАЯ! Ни одна эта мразь не извинилась не передо мной, не перед родителями! Они просто решили сделать проще и добавили меня везде в чёрный список! Все кто желают подключиться к этому делу и хоть как то посодействовать, чтобы Старцеву дали минимальный срок, мы вас уже знаем каждого! Весь список! Лучше отойдите в сторону и дайте этой мрази получить заслуженные 15 лет лишения! Не берите грех на душу! Его в любом случае ждёт наказание! В любом! Услышите меня и моего ребёнка 6-ти летнего! У вас у многих внуки этого возраста! Есть и сыновья и дочери! Которые живут и радую вас! А у нас рухнула жизнь 27.07.2020 года навсегда......

A post shared by @ sveta_roh on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sveta_roh on

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.