Šport
11675 ogledov

S prijatelji na poletni oddih, končalo se je tragično

Claudia Hernández Rey Instagram
Španijo je pretresla smrt obetavne mlade športnice.

Z Iberskega polotoka prihaja žalostna novica o smrti 19-letne obetavne atletinje Claudie Hernández Rey, ki je umrla za posledicami prometne nesreče.

Tragedija na jugovzhodu Španije se je zgodila v ponedeljek ob 15.15, ko je osebni avtomobil, v katerem so bile poleg Reyeve še štiri druge osebe, zletel s ceste in trčil v drevo.

Mlada športnica je umrla na kraju nesreče, medtem ko so jo njeni sopotniki odnesli z lažjimi in težjimi poškodbami. Po navedbah španskih medijev nihče od preživelih ni v smrtni nevarnosti.

Novico je pordila tudi španska atletska zveza, ki je družini in prijateljem izrekla sožalje.

Peterica je bila namenjena v podeželsko počitniško hišo v Bacorju.

"Brez besed sem. Vsem, ki smo te poznali, in vsej granadski atletiki, boš ostala v spominu po tvojem značilnem nasmehu," je zapisala Maria Perez, aktualna evropska prvakinja v hitri hoji na 20 km. Laura Bueno, španska specialistka za tek na 400 metrov, pa je dodala: "Žalostna novica za atletiko. Iskrene sožalje klubu in še posebej družini."

Tudi klub atletski klub Athletics Granada Jove se od nje poslovil s pomenljivim zapisom: "Prijateljica, sotekmovalka, sestra. Vedno boš v naših srcih. Radi te imam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.