Svet
20213 ogledov

Z enim udarcem na ulici ubil človeka, njegova soproga objavila posnetek

Iz ruskega mesta Barnaul v bližini Novosibirska poročajo o tragediji, v katero je vpleten manj znani nekdanji boksar Mihail Startsev in po navedbah ruskih medijev nekdanja dvakratna svetovna prvakinja v kick-boksu Lilija Vorogushina.

Incident se je zgodil pred številnimi pričami, botroval pa mu je alkohol.

Boksar in kick-bokserka sta se spravila nad človeka, ki je imel v roki palici podoben predmet. Nihče od opazovalcev ni hotel posredovati, dokler se ni naše pogumnež, ki je vpletanje na koncu plačal s svojim življenjem.

S posnetka je razvidno, da je kickbokserka brcnila človeka, ki je po pretepu ležal na tleh, gospod, ki se je vpletel v pretep je Vorogušino udaril in odrinil, nato pa Startsev moškega izza hrbta tako močno udaril v glavo, da se je zgrudil in z glavo udaril na tla. Storilcu grozi 15 let zapora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sveta_roh on

Soproga umorjenega je prek družbenih omrežij objavila video posnetek dogodka in zapisala:

''Zahvaljujoč tej živali mojih trije otroci nimajo več očeta, ki je le želel preprečiti napada. Tisti človek s palico je hotel samo zbežati od te smeti. Moj Pavel je priskočil na pomoč in jih ločil, a nas je napadla tudi prvakinja v kick boksu Vorogushina in njena prijateljica. Potem se je zgodil tisti usodni udarec in takojšnja smrt. Nihče se ni niti opravičil,“ je zapisala vdova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sveta_roh on

 

Komentarjev 9
  • Avatar ovca
    ovca 12:55 29.julij 2020.

    Zanimivo,kako so bivsi profiji korajzni,ko napadejo nekoga,ki se s pretepi ni nikoli ukvarjal... Waw mocni pa neumni - njihov zascitni znak,neglede na spol...

  • Preprostež 11:56 29.julij 2020.

    Baje ga Janez že snubi za telesnega stražarja.